Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Kimi, ja byla dneska u nasich. Mamu boli nohy, protoze se prezula do „zimnich“ bot. V lete byla spokojena na chate, mekkej teren, sandaly, pantofle. Ted zase sidliste a tvrdej teren. Ja tam hekala, ze me boli zada, coz me boli opravdu celej zivot. Ona, ze ji zada neboli, ale zato ji boli krome nohou i palec u ruky. Jsme se tam asi trumfovaly. 😀
Tata opet planuje lyze vyjezd. Predtim si teda chce do total zrakvenyho kolene, ktery pretezoval po operaci druhy nohy, nechat pichnout hyaluron, aby mohl lyzovat. Ze to neni este rok od zlomenyho krcku v kycli na sjezdovce v zahranici? Prej pchhh. Jsem mu rikala, ze este jednou spadne a je to total v italske reci od Pepinna. Ja ho na jednu stranu obdivuju, ale uz se rozbil na lyzich 2x solidne, potreti to bude asi navzdy. A nedal si to vymluvit, kdyz jsme s Pepinem spolecne obchazeli sidliste.
Jak je možné, že před deseti týdny jsem vyšlápla na Hedeč, a teď mě tak bolí záda a kotník, že taktak zvládám venčení.
Je to mozne, protoze si toho proste nachodila predtim moc. A telo se hlasi. Nasim bude za chvili 80. Tata si vek nepripousti, sportovec. Mama je opak, ta zkouma vsechno. Ale oba rikaji, ze telo a jeho soucastky jsou opotrebeny, boli to. Zkus nekde naky rehabky na zada si nechat napsat, kotnik at je stabilnejsi. Hlavne, at muzes tapkat s Betynkou. 🙂