Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

tak moje týdenní reportáž je tu
    po volném proflákaném pondělí-slunečná procházka a tv válení+kknižní válení následovalo hektický úterý
    ráno v 5 jsem šla do vany,pak jsem si rozkramařila,že si uklidím+umyju knihovnčku s časáky,a kachařkami-takže na stole časáky,knížky+dárkové tašky,starší kalendáře…zem chtěla zamést umýt,nádobí taky,postele ustlat,a já si dala kafe s myšlenkou-jak proschne knihovnička,naházím to tam a pudu ze psama a uklidím a uvařím….
    a objednám se na gyndu-10mnut po půl osmé….
    no tak se oobjednávám-a hodí se vám to dnes?9,15??
    jo,hodí..
    takže zase do vany,ustlat,jít ze psama chvíli a naa bus
    u doktora při popisu potíží jsem vyfásla léky a poukázku na mamograf do Kyjova
    od doktora jsem zavolala švagrovi at pro mě přijede-byl zrovna u nás,
    pak chvilk pokec z máti,
    jo jasně,že jsem prala-takže ještě pověsit prádlo,uvařit,uklidit knihovničku,zamést,vytřít,nádobí a ležing
    odpo vycházka ze psama k rybníčku,pohrát a dom
    středa byla mezisměna takže chvilku cvičící vycházky ze psama,požehlit,nádobí a do práce
    večer vyvenčit psy,rafnout s z Martinem……
    sebrat Dafinu,chodit potmě skro hodinu po dědině a volat s druhou mamkou…
    doma uklidit další kousek z velkýho úklidu-skřínka pod tv…sovičky a jiný věcičky…
    vana a hají…
    čtvrtek zase mezisměna,zase cvičící krátká vycházka,pak večer venčící vycházka a čteníčko,
    pátek ranní-pečení-hl.kasa,pak kasa 2,vybalování,a ve 2 pro mě přijel Martin-já věci na vyprání,
    nákup+milion knížek….
    dovezl mě psy,já s něma šla pěšky přčes zverimex-rozbilo se mi vodítko co jsem měla 15 let-tenká šnůrka,pidi karabinka-nosila jsem je furt všude sebou-v ledvince,v kapsách,když by mě někam zmizl někdo z vodítek-tatka mi akhle zmizl z vodítekm na výletě,ale Gero zůstal u mě…nebo Žeryk v autě bez vodítka,a vodítka vzadu na sedadle,+to bylo cvičící vodítko..
    no takže se rozbilo,a potřebovala jsem nový,který se vleze i do kapsy od gatí třeba-prostě co zabere pidi místa-což moje ostatní jednokarabinový vodítka na jednoho psa do města/na veterinu nesplnovaly..takže v pátek-zverimex-kde jsem kouila s tenkýho kulatýho lanka s menší né úpplně pidi karabinkou vodítko,co se vleze všude-takže spokojenost-to předtím bylo fakt tak na čivavu..
    toto je pevnější…
    pak do lékarny na polikliniku-tam už čekal Martin s autem,pohlídal psy a já pak pěšky do knihovny,kde Martin mezitím vrátil knížky,já si půjčila nový
    a jelo se dom
    doma-venku hezky-teplo-slunko-tak jsem šla ze psama mezi pole,kde jsme si hrály se smajlíkem-boží hračka za 10kaček se mi povedla,Dafi ju miluje:-)
    a s míčkem
    a pak dom
    tam jsem odpadla a ležela
    záda v trapu,ruce taky
    v noci jsem spala tak 3?? hodiny,4 krát se převlíkala,fénovala mokrý vlasy….
    brala prášek od bolesti….:-(((
    ráno Martin vysál,
    já nádobí,vyprat-no to jsem ještě v pátek ráno prala 2 14minutový pračky…
    a jely jsme ze psama-mlha,chladno-Ž.les-část ve slunku,část v mlze,Dafi si poběhala,poskákala po pařezech,pak se zajelo do města,já si je šla vyfotit u kašny,a pak ještě k Aničce do knihy a dom
    doma zabalit do dek,
    oběd a hají…
    odpo šli pár metrů za zahradu s Martinem…

• Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
    • Odpověď byla upravena před 5 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
    Attachments: