Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Zlatka
Vero – driv chodila na cezetko, holky znaji, tak ma meisc po operaci a je strasne spokojena, ze mnohem lip vidi, takze uz se asi taky tesis, co? Operace sice nesikovjy, ale pak to zlepseni:)
Milena
Charlieho zachranilo, ze je spicoidni zvire:D napul spic, napup vlcak, sen kazdyho chovatele seltii a pak spicu 🤣
Fifi
Taky jak je clovek starsi tak uz nema tolik chuti a sil se kazdymu venovat, ja si teda 4 psi lredstavit neumim, i kdyz vim, zes jich mela celpu smecku.
Jako kachna kdysi, u nich vic psu, nez deti:D to sme na prochazce byvali 3-4 dospeli, 1-2 dite a 6 psu:D
Chcete napsat jak dopadli moje narozeninovy gate? Tak si uvarte kafe:D
Koupila jsem si na vinted sportovni kalhoty, uz mam stejny a spatne se mi shani padnouci, takze to byl jasnej kauf.
Kdyz sem zvazovala co chci od segry ke 40. Tak me napadlo, ze mi ty kalhoty muzou pomalovat (skoro 12 a 10) netere.
Zakoupilam sem barvy na textil, odevzdala kalhoty, vyinkasovala 700 a cekam az do vcerejsiho dne.
Rano rikam muzi… co se muze stat horsiho, nez ze to budou flekaty maskacovy gate:D