Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fifi

Peknej vikend vsem! 🙂
    Cajiku, ty mas teda pech s botama. Snad sezenes tu vetsi velikost a sedne ti to. Nebo si nechat usit neco na miru, tyjo, delaji se vubec sportovni boty na miru? To je asi blbost, ze. Jee, Vokounek pidlovokej a Feriska prtava. 🙂

Esusova
    já Ti to řeknu, je to jednoduchý. TELEFON!
    To si nemyslim, je to kamerove snimanej usek. Ale jinak jo, tehle silencu telefenujicich a cumejicich do toho vidam jinde taky dost. Na dalnici je to vubec o presdrzku.

Thielli
    Si máslo. My odborníci na psa si bereme k pubertální feně, která je naším prvním psem v životě, klidně fenu další.
    Dneska uz v tomhle maslo jsem. Ale driv jsem si v klidu poridila k rocni erdelce Kremylka, neboli rtw mimi fenu. Pricemz jsem jeste mela slecnu Sadlo, starsi rtw fenu. Tri feny na jednom dvorecku, neni to malo, Antone Pavlovici? Jiste, nechame si este jednu fenecku perdeli z druhyho vrhu. 😀 Akorat vsechny tyhle zvirata byly tak nejak normalni. Na rozdil od Cardy retardy. 🙂
    Ty se s pudlonkama ucis, pracujes, urcite to uz nejsou zadny hruzy. Co vlastne Hneda se sidlistnima nepratelema, porad startuje po pachu nebo tohle se uz povedlo poresit?