Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Denny
ony teda uz ty 40 maji +1cm na moji delku nohy, tak sem si rikala, ze to by mohlo stacit, ale ono je to delsi jinde 😀 tam, kde zadnou nohu nemam 😀
vzala sem si tu nejsirsi sirku 😀
takze tam zkusim zavolat a zeptat se bud na vratku nebo na 42, jestli by mi poradili.
jojo, malicek luxus 😀
ja s oblibou rikam, ze mi vsechny boty drti malicek a kdyz zjistim, ze to malicek nedrti tak se tam jeste nevleze palec 😀 tak se stal pripad c.2, kterej je teda uz tak velice vzacnej 😀 takze by to snad vetsi cislo mohlo vyresit, protoze s tim roste i sirka boty. odhaduju, ze + 0.5c, by mi mohlo stacit, takze ta 42 je +1.3cm ke 40, tak snad… no uvidim, co mi poradi.
jako asi sou to nejlepsi boty, co sem za poslednich 10 let zkousela 😀 (kdyz pominu ty altry). I kdybych musela nosit 43 jak u nich, tak porad mam za cenu alter dvoje boty tady :D:D
tak snad bude pristi tyden lip, si to otocime, ja du zas v nedeli.. a asi bude celej ten tyden narocnej.
a maji tam papucky s kocickama 😀
https://www.medicia.cz/damske-pantofle/damske-domaci-pantofle-medi-line-5009-021-cerna-kocka/