Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek, pááátek, takže co? Mám svátek 😀 . Dneska přijede Ričrd, tak bude v ohařím světě veselo! KOnečně někdo, koho můžem prudit. A to i v noci :D. Já budu natírat okýnko. Vymyslela jsem si do té zdi ve vnitřní chodbě ještě jedno, aby se to tam prosvětlilo, tak si ho musím natřit. Jedno už mám z verandy do té chodby a teď bude z obýváku do chodby. Krásný to bude.
černej čaj
varit z vody,
– ty seš víla, živíš se rosou, teda vodou. A………čokládou 😀
taky bych k pometlu nechtěla štěně. Jednak proto, že si ho člověk takhle spíš zkazí, než vychová a taky proto, že bych na něj neměla potřebnej čas. Když k nám přišla Tali bylo skvělý, že Štajník, až mladej, byl vysoce funkční. Jinak ani náhodou.
Ty máš smůlu s těma nohama – botama. Navíc hodně chodíš, takže je nutný to fakt vychytat, aby to bylo pohodlný a funkční. To by měli vyměnit si myslím.
Zlatka
ááá kočičí rota dělá skenery nákupů, ti to zkontrolujou víc než ochranka v krámě 😀
Taveňáček hmmmm, dělá miminko, co?
to je ale krásná podzimní fotka 🙂
Fifi
Ja doted hlavne nechapu, jak se to mohlo stat.
já Ti to řeknu, je to jednoduchý. TELEFON! Lidi jsou tak dementní, že se toho přístroje nejsou schopní pustit ani za tím volantem. Se schválně podívej cestou. Jak to někdo šněruje, tak je to jasný. To sleduju na dálnici. A tuhle nějaká pipina vrcholný kvality –
JELA NA DÁLNICI
V LEVÝM!! PRUHU
105 KM V HODINĚ!!
A ČUMĚLA DO TELEFONU, JAKOŽE NĚCO PSALA, ČETLA TY OČI VŮBEC NEZVEDLA. VŮBEC NETUŠILA, CO SE DĚJE KOLEM NÍ!
A vůbec jí nedocházelo, co dělá, že v levým pruhu s touhle rychlostí a činností, kterou provozuje vůbec nemá co dělat, že může způsobit nehodu. Ona vůbec netuší, že dělá něco špatně, že je to přestupek, jet furt v levým pruhu, který je čistě jen na předjíždění a pak se máš zařadit. Natož takovouhle rychlostí, kde omezí a ohrozí. Tyhlety termity jí vůbec nic neříkaj, natož to, že nemá do toho blbýho pádla furt čumět.
No takže pak se stane naprosto nesmyslná nehoda, protože nějaký hovado se neumí pustit telefonu ani při řízení.
Nebo ho mam za vsechny hrichy
tak moc si zase nehřešila, ne? 😀
a s tímhle se potkáváš pak po cestě denně, za mlhy, tmy….. li