Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Bryvecir vespolek,
tralalaaa, ja jsem si pred chvili nuchnala borca Fanouska medajlovyho desetiletyho. A pak taky nastavajici matku Girunku, ma krasnyho pupika, za dva tejdny budou mimi, tentokrat musi vsechno klapnout. Nejvic nejlepsi pracovni spojeni roku. Nemit pruhatyho retardika, mela bych k Ruzici rotviciho partaka…………
Cajiku, to je rozumny s ocko, jen lepto dat. Podrb Ferisaka, kdyze to ma ty nadherny narozky?
Esusova
Tetkon musim vysedět vajíčka s názvem energetickej specijálista.
Skoda, ze neumimm malovat. 😀 😀
Toz drzim palce, at se specijalista vyklube!
Mayo
Brr, opar na dasni, neco jak pasovej? To musi bolet jak prase, at je to brzo alles gute!
Thielli
Jsem celá v černém, takže jede přední světlo, zadní světlo a světla na helmě… a uprostřed NIKDO NENÍ!
😀 UFO. Ale dobre, ze ses osvicena aspon nejak, ja dneska malem sejmula pana na kole. Taky byl v cernym, vzadu mu nesvitilo nic, vepredu mel nakou chcipajici bludicku, nebyl vubec videt.
Jo a jela jsem dneska domu skoro hodinu, ve meste hrozna bouracka. 🙁 Tri auta, dve v sobe celne, z toho jedno total v protismeru, nechapu, jak se to mohlo stat. Akorat tam hasici vystrihavali ridice, fujkityfuj, nevypadalo to vubec dobre. 🙁
Dennyky
Ruzene jsem dzinem dnes a denne. Dzinkou? 😀 Bezva for.