Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
vy ste toho natelily teda 😀
Fifi
tak snad auti po dohusteni uz dobry 😀 a super, zes jozevscici vratila v puvodnim stavu 🙂
tak -15 je spodni hranice, kdyz mi bude dobre v -10 to bude fajn, takze konecne muzu jezdit kdyz bude min, nez -4 :D:D
Denny
no porad nic nestiham, tak se zatim nic nezmenilo :D:D
muze stryc ma zemedelstvi… kdyz zila jeho babicka s dedou, jeho zena dedala v kravine na castecnej a vsichni porad byli na poli, ale babi s deodu co delali pul zivota v jzd meli jeste duchod. kdyz umreli, tak uz ziji ty pribuzny z ruky do huby, smenuji zemedelske plodiny za jine pochutiny a akdyby se nenarodili do baraku po prarodicich, tak ziji asi pod mostem, protoze se sotva uzivi. takze…ja je obdivuju ale radsi budu sedet za 18 cistyho v kanclu a jezdit si po lesich, nez za 6cistyho na polovicni kydat hnuj a doma ho kydat za vymenu za slamu a neustale byt jen uplne ztrhana…
ja hlavne obdivuju obecne (tedy predevsim esusku) jak muze porad tak hrozne kmitat a vubec nespat, ja to nezvladam, uz kdyz mam zaprah par dni a esuska tady maka za 3 porad a porad a porad a nikdy jim to nekonci z baraku na chalupu a zpatky…
asi ty lidi ziji v jinym svete, kde sou spokojeny a vidi to uplne jinak a zase nechapou, ze ja kvuli vetsim penezum sedim celej den v kanclu