Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fifi

Brypodvecir vespolek,
    u nas taky uz pekne prituhlo, tri noci za sebou namrzajici mlhy plhy. Jsem na posledni chvili schovavala truhliky. Pruhatej Carda je zmrzlina prevelika, ven mu v noci musim davat vestu, holatko jedno.
    Odvezla jsem dneska trpaslo josefcici domki, jsem rada, ze to mame za sebou a nic zvlastniho se neprihodilo.
    Vlastne jo, prihodilo, s autem. 😀 Mi v nedeli zacla svitit kontrola, chytry ventilky hlasily pokles tlaku v jedny z pneu, ale nevis v ktery. Toz sup na benzinku to zkonstrolovat – vzduch jim fungal, ale merak ne. Jsem teda baj voko dopustila vsechny pneu (zadna nevypadala prilis upustene), kontrolka porad sajnila. Vcera jsem poprosila souseda mechanika (za dva tejdny bude delat auti technickou), at mi to zkontroluje. Vsechny pneu pod 2 (ma to bej 2,5 – 2,9), jsem misto husteni na benzince zjevne vsechno upustila. 😀

Cajiku, krasnej darek mas, at se ti v nem dobre spacakuje. A hlavne!!! at ti ho Charlik nepozere! Tyjo, -15 tu nebylo uz leta letouci, ti v nem bude vedro. 🙂

Taky si rikam, ze tu Maya dlouho nepsala, copa ste ji provedly? 🙂
    K hovnu na tlapce – by erdelky slehlo. To byly strasny estetky, jednou me Ag sejmula, na voditku zacitila v trave hovno a udelala obri skok do strany, pleskla jsem sebou, hadejte kam? 😀