Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Brypodvecir vespolek,
jsme si tak s Ruzici stradovaly polnackou odpoledne, ona pak hupla do skarpy a cachtala se proti proudu. Najednou ztuhla – a brr, ve vode tam lezela srna. 🙁 Mrtva srna, krasna srna. 🙁 Mela dirky v brise, bud ji nekde strelili myslivci brokama (tomu se mi nechce verit, by neubehla daleko a nikdo v okoli nestrilel) nebo ji sejmul pes. Na uraz od auta to nevypadalo. Vcera tam este nebyla, tak se to muselo stat v noci nebo pres den.
Jsem pak vzala ven este Pepina na kablu, kdyz jsme se vraceli, akorat sel sekat travu pro zvirata soused dedula. Jsem mu to vyvoslila, sel se na ni podivat, pak rikal, ze je to fakt divny, netusi, co se ji stalo, ale bricho bud streleny nebo pokousany. No, nakonec zavolal svymu kamosovi, ze je myslivec a srnu si odveze jako navnadu pro divocaky. Aspon ten kadaver neprijde vnivec. 🙁
Cernej caj
Co Charlik zase sezral, ze je poblijon? S zidli je to teda pech, mas sikovnyho muze. 😀 Ferince poprejeme az za ten mesic, udelas ji mejdan poradnej. 🙂
Maya
ja uz je tak tech 30 mam
Tyjova, ukaz zelvy! Vyrostly za tu dobu hodne?
Thielli
Zjo, ABC, taky jsme s brachou lepili veci. A rvali se o prilohy, kdo si je prvni precte.