Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

v pátek k večeru u máti+krátká večerní venčící+dpoledne uklízecí,prací,a čtecí
    sobota ranní-pečení+hl.kasa,odpo po šlofíčku pidi jsem šla ze psama ke křížku a odsud jsem to výjimečně!-nechodím přes pole,protože mám pidi psy,tak přes uvláčené hliněné pole jsem to vzala směr kopec přes pod lípou a dolů k ahradám-Dafi se táhla ke křížku a přes pole úúúplně moc,a mě ve své debilnosti-at proběhnu a unavím psychicky Žeryka,jsem mu udělala mega dlouhý hledej-ztrtil s uzlíkem-asi 150 kroků…
    takže když jsem ho vyslala,trak to nemohl nají,vracel se,mezitím hledal,běhal cikcak,takže jsem šla k Dafinině naštvanosti zase kus zpět,poslílala ju běhat taky-což ju nas… ještě bvíc….:-(),:-D,pak to Žeryk nšel,nesl ke mě a já cestou zpět ještě hodila Dafině smajlíka…
    no psy se proběhly,zašuchali si,měly nevšední trasu-kdybych se nebála jít zpět tak tama nejdu,
    došly jsme dom,šly jmse zase chvíli k máti a večer dom na Stardance,
    v neděli ranní-pečení+2.kasa+vybalování-o půl druhé konec,
    dojel Martin jely jsme ze psy do Ž.lesa,objevily jmse cestičku,kde jsme ještě nebyly,daly jsme ze psama půlhodinovou procházku velmi rychlou chůzí ze skákáním na pařezy,kdy Dafi ještě nadšeně běhala!!!
    ANO ONA SAMA BĚHALA TAM I ZPĚT A BYLA VESELÁ-PRTOŽE NEBYLO VEDRO-BYLO VĚTRNO,
    NOVÁ TRASA,HOOODNĚ PAŘEZŮ,PAMLSKY ZA PAŘEZY-TO JSOU VŽDYCKY…A ZASE NEBYLY JSME DLOUHO VENKU,ALE K TOMU,ŽE CELOU DOBU SAMA OD SEBE BĚHALA TO STAČILO-ÚČEL VYBĚHAT PSY BYL SPLNĚN!!!
    akorát jsem si měla pod psí vestou nechat bundu…
    no nic,zahřálo mě sedadlo v autě…
    pak jsem byla chvíli s máti na zahradě a pak už jsme byly zalezlí doma,
    večer jsem po dllouhé době pořádně vydrhla ledničku,police do vany-jar+ocet,a celou ledničku tím stejným+uchoštourm jak jste tu psaly tu odtokovou dírku-uf to byl borčus…:-(,dobrej nápad od vás!!ještě převlíct peeřiny,at se mám v noci v čem potit…
    dnes volno
    v noci xxx krát propocená,mokrá..
    pak zase zima….,chjo-tohle už mě vážně štve….:-(((
    ráno jsem se o půl deváté ukecala na vycházku
    doma jsem si řekla,že půjdu jen za zahradu cvičit-strašně,ale mega srašně se mě nechtělo…..
    ale nakonec jsem se vyšplhala k lípě,tam jsem udělala trojúhelník v lese,
    psi si i se mnou vylezly na pařezy,proběhly se a šlo se od lípy dolů dom
    mise-jedna větší vycházka za den splněna-bylo hezky,sucho,bezvětří,doma pak urovnávání věcí
    Žeryk ná teplej svetr v boudě domácí*Martin už nemá svetr…svetr nemá rukávy,at nezavazí Žerykovi v boudě,taky už Martin nemá mikinu…njn…co se dá dělat…že..nic..
    a ležing a hajing,ani odpo na terasu jsem nešla,jen večer vyvenčit pséky,nakrmit,zadekovat,s Martinem mrknout na pohádku..
    a den volna je za mnou…

Čajíku-je fan,že řešení se našlo,
    já na kalhotky a podprdy mám košíky,na Martinovi trenky a kapesníky krabičky,ještě potřebuju něco na elastáky-takoová úzká padající hromádka furt,jinak komínky drží…
    akorát u úzkejch věcí,případně s blbým tvarem-rukavice/čepice/nákrčníky/šály-to pořád krabice s těmato věcma v chodbě vypadá jako brčus,tím,že je každá věc z jinýho materiálu tvaru,tak se to blbě skládá
    takže boxy mě moc nadchly-neznala jsem!