Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tjo to byl náročnej víkend, Alberti. Sem zmasakrovaná trošánek. Ale bylo krásně, fčéra úplně luxusní vyšperkovanej podzimní den. A co den, pak podvečer, to musim vo něm napsat- ale nevim kdy, du dneska do dívadla. Teda jedu.
Maya
ale byla to moc hodna a mila pani
přeju upřímnou soustrast. takovej člověk chybí trošku vždycky i když nebyl úplně natěsno příbuznej. A smekám před pány doktory, to je moc hezký, že to takhle vnímají a dají tu možnost.
Mirko – no panejo, to jsou hezký fotočky. Tohle já s těma hovádama nenatočim, byla by to jen jedna velká šmouha – a to i kdybych měla na ruce jen jednoho, když jsou tam dva, zaznamenal by telefén jen pád 😀
černej čaj,
Koliky mi nakonec pujcil odvozce, protoze se zdrzel v praci a vyslo to skvele:D
eh, jak se to někdy dokáže šécko samo vyřešit. u vás fučelo? U nás tento víkend nic, minulej jo.
Sraz byl paradni.
mi zas něco uteklo, já jsem mimo vobraz a realitu už ,co se to sráželo?
Thielli,
ešivá tudle dělnou krásku prodáš,tak jsi zrádce všech moří. Je krásná a ešče umí makat a je praktická. Tohle není o svěračství, tohle je o praktický záležitosti, zbavíš se neskutečnýho pokladu.
A Thierry jde taky až v listoprdu.
si budem vzájemně držet palce , ešče nejsem nervózní, tak cajk.
Fifi
to je smradu, co, když tahle věcička odejde 😀 , taky mám ve sklepě jeden fén navíc, takovej cestoni, naprt, ale kdyby bylo nejhůř, tak svou práci odvede. To nejni jako v Prahé, že bych zazvonila na Danušku a měla to jak pořešit. Tady ne-e a jet v zimě ráno s mokrou hlavou, to ani náhodou.
Zlatka
.Nebudu si kvůli barvám drchat složený komínky??.
😀 😀 😀
já to v tomhle ohledu mám velmi jednoduchá, co komínek, tak černá barva, co nemám jednoduchý je, jak udržet komínky v komínkách!!! Jak se tohle sakra dělá, máma to měla jak když střelí, já to srovná, a do tejdne mám zas zříceninu – v lepším případku, v horším koudel. A to nehrabošim, není to o tom, že zběsile přiběhnu a něco vytáhnu. Ne, dávám si záležet,ale ……výsledek ….nikde.
Kimi
Jedna známá mi velmi doporučovala nenosit černé věci, už vůbec černé prádlo – černá barva prý bere tělu energii.
tak nevim, nevim. Thielli by Ti řekla, že jsem naspídovaný ADHD. A nosim černý, šécko od ponožek, po bombar´dáky, trička, kalhoty, mikiny, bundy, šátky, rukavice – šécko. Jen venčící bundu mám oranžovou a minikiny venčící taky nejsou černý, kvůli myslivcům, jinak šécko. My vyperem a ve vesnici se setmí, když pověsím prádlo 😀