Fóra › Ostatní › Kimin gauč › Odpověď na: Kimin gauč
Tak jsem pomáhala na Kyšperecké noci – mým úkolem bylo napsat diplomy. ✍✍Normálně mají psi vstup do klubovny zakázaný, Betynka dostala výjimku. Posadila jsem ji vedle sebe na židli a musela ji dost hlídat, protože v klubovně bylo živo a ona by nejraději zajišťovala vítání každého procházejícího. Venku se grilovalo, to já nemůžu, tak jsem si aspoň dopřála něco, co naše holky napekly. Asi polovinu diplomů jsem mohla vyplnit kompletně včetně umístění, ve zbytku jsem musela umístění vynechat, že si to předsedkyně dopíše. Chtěla jsem totiž zmizet ještě za světla, strašně nerada řídím potmě. A při odchodu jsem teda zahvězdila (stračena).🐄🐄 Nevšimla jsem si totiž, že se mi nějak podařilo rozvázat pravou botu, takže jsem vstala od stolu, chtěla jsem udělat krok doprava a nevšimla jsem si, že jsem si levou přišlápla to šněrovadlo, a sekla jsem sebou na záda. Holky se hned seběhly a pomáhaly mi vstávat. Doma jsem zjistila podlitinu na hýždi a na rameni – dělají se mi snadno díky práškům na ředění krve, jinak bez následků. Na zpáteční cestě jsem se ještě stavila u kamarádky pro dvě sklenice medu (manžel včelař).