Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Jemu byl rok, sem se nasunul az v prosinci, takze rocni souziti este nemame. Diky za dabl calming davku. 😀
    Nechci ho chvalit moc nahlas, tak jen potichoucku septnu, ze mi chodi hlasit zahradni jezky poslednich par dni, jebe se mnou na vychazkach primerene. A kouse taky jen obcas. A vlastne este dost vec se udala, drbkal se a blemcal si zadek – ano, analku mel jednu plnou. A to byla udalost, kdyz jsem mu ten zadek zmackla, pac nacvicujeme stani, osetrovani nozicek, zoubecku, sahame na brisko, ocasek… Ovsem totok?! Mea culpa, jak jsem to mela zabehly s Trolditkem, ani mi to neprislo divny rict „zadek“ a sup. Pepin rek „sipicacico“ a hlod. 😀 Jemne me hlod, to je nutny podotknout. Kdyz jsem zajecela, zajel sam do klece. 🙂 Uz trenujeme i ten zadek teda. Presne jak Talinka, u vseho se neco najde jako uplne nova vec, kterou musis spesl trenovat.
    Jo a taky byl hodnej vcera, jsem tu mela revizaka na kotel plynovej. Pepin s Ruzici jen za kuchynskou mrizi. Ani moc jak lvove o ni nebili, ani ji to pako nepreskocilo, jen jodloval a delal bububu na cizaka. 🙂