Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

cernej caj

Petrs01
    dej si to, ty to das za tyden, mozna za 10 dni kdyz bude hnusne 😀 mi to pujdeme tak 10 let :D:D

https://mapy.cz/s/lenahagezu

kniga chce jit +/- ceskomoravskou viu czechiu a pak severni a jizni vetev stezky ceskem

MirkaD
    tak to je skvely s prochazkou, to zni fakt paradne, ze vsichni spokojeny:)

tak my sme si taky treba koupili postel na miru za 25tacu, ale skrine mame z bazaru za 500 a umakartovej stul :D:D zadarmo po delnicich ze stavby, o zidlich co byli v ty unimobunce taky se nezminuju 😀 celou sanitu vybouchanou pri rekonstrukci zadarmo od muze kolegy, pac jeho mladi pohrdli 80. vanou, hajzlikem i umyvadlem 😀 a zbytky univerzalu jsem dostala od mych nahradnich rodicu kdyz se stehovali, tenkrat na byt do blanska a ted to porad mame jeste :D:D

koupili sme si linku v jene za 15 000 s tim, ze vydrzi 25 let a pak to doklepem, na co drevo za 250 co vydrzi 35 let… a pak to doklepes 😀 Si za cenu jednoho dreva koupim ty linky 3 a jeste mi 180 000 zbyde nebo je nemusim vydelat :D:D

ale on to ma kazdej jinak.

Jediny, co sme si krome postele na miru, nove linky kupovali novyho byla ta klecova nadstavba na miru a ted teda ten stul, ale… no deska je zadarmiko zespoda poskozena a nohy jsou od staryho stolu… takze kdyz se hluboce zamyslim, mame v byte presne 3 kusy nabytku, ktery nejsou z druhy ruky a i tak by se z toho asi thielli vsude jezili chlupy, jaka to hruza :D:D

a to jeste ten truhlar co nam delal nadstavbu trefil presne ten odstin tech kancelarskych skrini co mam z prvni prace, takze to k sobe paradne ladi 😀

dlazbu a obklady v pulce domu mam taky zbytky ze staveb, to se zas clovek pekne umelecky vyjadri, kdyz nema dost na celej hazlik a musi vymyslet, jak ty zbytky pouzit, at to ma pekny :D:D

no ale k nam navstevy nechodi, ty chodi k esusce, asi vsichni vime, proc se jim u esusky bude libit vic :D:D

Thielli
    ale to je super zazitek a fotka, to te muselo hrozne potesit dostat takovou pochvalu od takove osobnosti zname a jeste s ni byla sranda, to je super 🙂

Ja bokovky nosim a jiny kalhoty nesnasim, protoze me to tlaci do bricha a je me z toho blbe, od mala to nenavidim a v dospelosti se nemusim aspon premahat furt 😀 a klido si vezmu neco, co k sobe vubec neladi (nepoznam to), kamoska kes me ale naucila, ze k modre kostrkovane flanelce neni dobry zeleny triko s kulatejma obrazkama, ale asi moc neresim, co mam na sobe. jako resim, ze chci, at je mi to pohodlny a mam to rada a ma to barvu, kterou snesu, ale jak to ladi spolu… nepoznam, to musi rikat nekdo jinej…

PetraK
    ahaaa az v listoadu, ja to nejak blbe pochopila, tak to jeste mesic budeme vyckavat.
    a co pracovni razitko, jak je tenkrat brali ale tys ho uhajila, porad ses razitko s razitkem? 😀

Fifi
    vranam vsechno nejlepsi k narozeninam! uz se blizi jejich cas;)