Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Ale já netvrdím, že hrobníkova je jediná elegantní barva. 😁
Jen je prostě blbé, když si někdo vezme kostkované modrozelené kalhoty a k tomu květovaný top se zlatými knoflíky. A k tomu barevné tenisky. A kabelku se stříbrnou přezkou.
Nebo jeans kraťasy s dírama, k tomu saténový top a batůžek… 😂
Takže proč ne barevné tričko k plátěným kalhotám? Jasněžejo.
A když má někdo vzor na gatích, měl by hořejšek nechat jednobarevný a obráceně.
No nic, tolik místní módní policie. 😂😂😂
…
Ale hele, já se musím pochlubit zážitkem. Byla jsem v Řecku kdysi. A vedle bydlely tři ženské. Babča, dcera, snacha. Ta babča byla hubená na kost, tmavá… skoro pod plachetkou osoba…
A jedeme jednou spolu výtahem do jídelny a já říkám babče… vy mi někoho připomínáte… jako bych vás už viděla. A ona. Asi v novinách. A já. V jakých? A ona – no já píšu módní policii do Blesku. A já – Aha, tak tenhle bulvární plátek mi nesmí přes práh. A ona se smála.
Nakonec jsem si udělala s dnes již zesnulou Frantižkou Čížkovskou fotku. Byla s nima prča, s babama, Francka prý zabrala všechny skříně, protože co kdyby módní policistku v Řecku někdo náhodou viděl dvakrát ve stejném oblečení 🙈🙈🙈, Francka prý stála denně půl hodiny nahá před těmi skříněmi a řešila, co si vezme.. ty modely byly neskutečný 🤣🤣🤣 …jako pěkný, ale do háje k moři k bazénu???? 😆😆 Francka sama byla ale velmi vzdělaná a kultivovaná dáma…
Taky jsem se zeptala jednou, jak dlouho jí trvalo to krásný opálení… a ona se smíchem, že chvilku, že je napůl Romka…
No a ta sebechvála… Francka mi při odletu pochválila outfit!!!
Měla jsem lněné béžové letní kalhoty, světle starorůžovou lněno-bavlněnou halenku, sandály přesně v barvě – béžová se starorůžovou, kufr LACOSTE a letní klobouček se stuhou. 😊
Tenkrát jsem se ještě nepotřebovala tou černou opticky zmenšovat. 💃