Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zvážení, já jsem to asi napsala blbě. Ta operace bude až v listospádu, patnáctýho. V pátek, ale v listospádu. Prozatím si Talinka dopřává to, že na ni zas přišlo to druhý období a včera hrozilo, že ji přerazim.

Thielli

jo! Cavapoo, o tom ona ta moje kolegyně mluvila, to je taky výborná záležitost 🙁 čím dál tím víc je mi psů líto a čím dál častěji musím v duchu souhlasit s jistou kontroverzní osobou různých internetových diskuzí. Už vím, jak to tehdy myslel.

černej čaj
    to miluju tydle lidi. Já když je někde mezera, tak se ptám, zda ty lidi stojí frontu nebo ne (páč se mi párkrát stalo, že jsem stála zbytečně, neb dotyčný nedomyslel, kam se postavil a stát frontu nechtěl), jednoduchý a bez konfliktů, by jí huba asi upadla.

Taky sme si nechali s knigou udelat super trika a v sobotu pevne verim zacneme knigy projekt obejit moravu

hásky! držím palce děfčice!

Mirka D.
    hezky jste si užili snídání při procházení, hezky.
    Já nevím, čím to je, ale dle vyprávění kolegy, který nějakou dobu dělal v Penny vedoucího, tak tam se pláče furt, mi říkal.

Thielli

hm, to já zas – hlavně, když jsem nosila úplně červený vlasy vypadala takhle.

Petrs01
    Černá v létě = chcípnu upečením. Černá v zimě = chcípnu depresí.
    a

černá nejen že není dobrá, černá je výborná!!

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci uživatelem PetraK.