Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

Čajíku-tak pláštěnky se snad nestříkají,ne,ty ugewlitový co nic nevydrž….
    obcházet Moravu je boží nápad,já bych tak leda mohla obejít nějaký město….:-(,malý město…
    masáž šlapek zkoušet nebudu….

Thielli-kdybych ,ěla čekat,až budeme mít na poctivej dřevěnej nábytek-jíme na zemi jak japonci….
    a spíme na karimatkách…
    -jak si vedle u článku s omítkama zminovala oblečení-že bud značkový-nebo hlavně praktický a pohodlný…
    tak já asi:-)
    asi splnuju 2 v jednom-hlavně to musí být praktický+pohodlný-neškrtit/nekousta-hodně termoelastáků+termopunčocháčů mě kouše MĚ JINÝ LIDI NE!!!
    když chodím do práce pěšky+hodně ze psama+to mám kus,takže často jdu celá v šustákovém oblečku-nepromoknu neprofouknu-jsem takhle šla v lujáku i do spořky-a tam jsem se omlouvala….a vyslíkala aspon z větrovky..
    v létě teda na slušno nosím šaty/sukně,ke psům elastáky/kratsy,
    ale jinak-rifle,svetry,mikiny,sportovní bundy,čepice/nákrčníky,čelenky,kšiltovky…
    bundy-sportovní
    kabáty saka nevedu-kdysi jsem měla na slušno na podzim koženkový sáčko,….
    ale jinak by se mi líbilo mít na slušno kabát na zimu+na podzim tenší kabát…má ted jedna ze zástupkyně+boty na podpatku trošku-né moc,
    -prostě abych měla víc vizuelně oddělený věci-jdu do práce a ze psama+volný čas..
    ale zase-tím,že chodím kus pěšky tak ten kabát/kabáty+boty na podpatku jsou na rychlou chůzi s hůlkama občas skro běh nepraktický
    a do BK jedím v psím oděvu a převlíkám se na slušno tam,když jdu do města,nebo s holkma
    a ty věci ke psům mám značkový:-)
    jsou to značky typu-GAPAY,ARACK,ŠČUČKA….ALTISPORT…,
    co ti vlastně vadí na oblíkání čechů?
    takový to-v turistickejch gatích všude,až do divadla jdu?

Čajíku-to máš kde tu uzlinu?

PetraK-držím palce Talince!!!!

jinak-Lenka Blachová má na fejsu božííííí štěmě voříška-z útulku sdílí-je to holčička,černá,stojící velký uši,vzhled jak něco jako mudi v dospělosti asi 14kg,ted 4 má kila-tak ti bych strašmně moc chtěla,fakt moc….
    jo,že bych si ji přála k narozkám??:-D
    ftip,-mí psy by jeblo,si kvuli Dfči žádnýho psa stejně pořídit nebudu moct….:-/