Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
tak včera odpolední,
jako vše jsme stihly,ale měly jsme tam 2 zástupkyně-jedna to vždycky honí+hudruje-šup,šup,honem honem,chci kít včas dom
a druhá je strašná pečlivka..
byla jsem na hlavní kase,
+večer úklid,a ještě vybalování drogerky,jako vypadly 21,22 minut,takže žádnej mega přesčas,všcko bylo špígl/nýgl,
ale já byla tak vycuclá,že se mi chtělo brečet…
naštěstí jsem moudře neřvala,protože to by se zase nedalo vysvětliti,
protože to prostě nevysvětlíš-jakože-vše v pohodě,žádnej průser,vše v pořádku-ale chce se mi brečet,protože jsem se celej den honila a nervovala at JÁnezdržuju…
no doma jsem vypustila psy před vrata-oba se vyvenčily,takže do rána bude klid a šla jsem vedle nezdravě jíst/pít a číst-četba Medunka+Psí sporty,
jídlo-jogurt,sladkej jogurt,slaný tyčinky,slaný mandle,kafe,magnézka,kofola…
před půlnocí vana se solí z levandulí,tam jsem zase usnula a pak spát….
ráno jsme vstaly v půl SEDMÝ,Martin mi udělal čaj s citronem-nepiju citron…:-/
a sjely jsme ze psy k nádraží vlakovýmu,tam koupil snídani a šly jsme za východu slunka po cyklostezce k rybníčkům,který jsme pak obcházely a šly zpět-pejsci byly velice,převelice a moc velice spokojení!!!!!!!
Mirka a pejsci a Martin byly velmi a velmi spokojení-Martin-nikde lidi až na 2
Mirka-rovinka,sucho-ne mokrá tráva,jak v ní denně chodí+východ slunka,klid a ticho
Dafi-hooodně laviček+torza pařezů-na který se skákalo a ukazovalo
Žeryk-válení sudů v trávě-to dělá když je fákt!spokojenej+tahání s míčkem na šnůře a házení-jen 2krát,na vycházce nikdy moc neházím,ale přetahování bylo a i s Dafíkem a se smajlíkem jejím:-))))
pak se dojelo ke KIKU,kde jsem v 5 minutách-ano,takže zítra jdu měnit jednu věd za větší-tak jsem bleskurychla koupila rolák tenkej-ten se musí vyměnit,pak triko sdl.,flísovku s kapucí,ponožky a návleky na nožky-800 v čudu a jely jsme dom
dát kafe,snídani sobě a psům,dát prát prádlo,
a bud to vyhodím dovzduchu-tady-ale není čím…:-(
takže budu muset-ustlat-ale už tam spí unavení psy-takže nic
uklidit andulkám,nádobí sfouknout,a zanést/vytřít..
dnes jsem chtěla na koníky,ale Martin jel do Brna k Mudr….tak nic,bože to je dřina s těma směnama vymyslet termín…..