Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

tak včera mmasáž-celý zadja s kousekm zadku-jakože bederka,esíčka a tak,krční páteř,krk,bankování,a hrudník….
    hodina 650kč+pokec zdrama:-)
    bavíme se o všeobecných věcech-počasí,příroda,košíky na úklid….prostě aby nestála řeč a nic soukromého-paní má taky ráda vycházky a přírodu…
    pak dome,oběd a odjezd do města-zverimex,k Aničce a na 14,00 psycholog-tam to byla po letech ted fakt ale dřina….
    přijel pro mě Martin ze psama,já je vzala na začátku dědiny a šla s něma okruh dolů do dědiny,k rybníčku,trošku k ohradám a dom-takže větší vycházka za náma+druhá ten den,
    a pak posezení na terase-čaj/káva a dom spát….
    no,Martin došel v sedm večer a šel spát a já šla zase obstarat zvěř a tak…

u psychologa to byla dřina,protože z něho po letech vypadlo,že se ke mě nemůže dostat,že jsem jak za z dí…tak jsem zed trochu odbourala….
    ale já to tak mám hodně-furt ftipná,vysmátá,furt je se mnou sranda-to říkám,co říká okolí,
    třeba vv tom zverimexu se bavím s prodavačkou roky,a ta říká-ty seš tak ftipná,zábavná,usměvavá-a když jsem jí před 2 lety trochu poupravila obraz o mě tak zírala….

Čajíku-gratulace Čárlínkovi k narozkám!!!!!

sraz je na mě daleko ….+ty volný víkendy u mě…docházka je už někde napsaná….