Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Petrs, Polednice mi nejde zvětšit, takže si ji nepřečtu.😟
Fifi, Goliáš a Kora jezdili v kufru.🚙V Suzuki Jimny jsem kvůli nim měla sklopená zadní sedadla, protože v kufru bylo málo prostoru. Měli takové autopopruhy, které se daly zasunout jako bezpečnostní pásy. Goliáš, když měl možnost, usedl za volant. 🚗V nynějším Suzuki jezdili v kufru, Betynka jezdí na zadním sedadle, za místem řidiče, rovněž s popruhem, na kufr jsem mohla dát kryt, na který ona se dokáže usadit. Nejčastěji ale zůstane na sedadle, kouká za mnou, když se vracím, postaví se na zadní, opře se o okno a vítá.
🦔🦔Před lety jsem našla ježka v kolejišti, když jsem vystoupila z vlaku, doma jsem ho schouleného strčila do umyvadla, většina blech vyplavala. Pak jsem ho odvezla k babičce a strčila pod štos dříví. Ježek se zabydlel, přestěhoval do sklepa a za nějaký čas se ukázalo, že je to paní ježková, předvedla malé ježečky. Pak jsem na silnici našla ježka, to už jsem bydlela v domku, vzala jsem ho na veterinu, koupila něco na odblešení, použila a následně jsem ho odnesla k sousedům pod štos dříví, vybavila masovou kočičí kapsičkou, záhy se odstěhoval, patrně do blízkého remízku. Na současnou zahradu se taky jednou přišel podívat ježek, ale nezůstal, i když jsem mu nastlala do rohu kupičku sena, přes ni větve a před ni kapsičku.