Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Thielli

Fifi

když jsme se tak pěkně zakecaly na téma ježek 😁… jak to vlastně, že Růženka by ježka zakousla? Ona by šla i přes bodliny?
    A nešla by naučit, aby nezakusovala? Já vím, že se zase asi ptám jako městský blbeček, co má prvního pudla… (Tak mi, prosím, velkoryse odpusť).
    Černá má lovecký pud docela silný, její obliba zvedat holuby i jiné ptactvo ze země je nepopiratelná. Ale pokud ptactvo vidím dřív než ona, daří se mi jí zastavit.. že neloví.
    Šla by Růži i přes povel? A měla jsi někdy silného psa s povahou dobráka, který na sobě nechal dříví štípat?

No ale ještě se vrátím k ježkům – nevím, jak ti vaši vesničtí, ale ti pražští nebožáci jsou strašně zablešení. Takže mít psa a ježka na jedné zahradě není žádná výhra. Loni holky od ježka dvě blechy dotáhly domů. Páč se mu cpaly do domečku pro tu paštiku. Letos jsem udělala k domečku tunel z kamenů, aby on mohl a psi ne a narvala to těsně k plotu pozemku… Tady žádné bezpečné přirozené prostředí moc nemají, zeleň se tu udržuje, aby lidi nekadili za roštím a v temných koutech.