Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Maya

Tak konecne jsem docetla
    Krasny dvere Brtinku i kocicaci Zlatky, super ze Mirka nasla penezenku
    Zidle neporadim, ja se na zidli valim, opiram se loktama, podpiram si hlavu a tak, v praci mame obyc a me to vyhovuje, doma mam sto let starou drevenou s kulatym nizkym operatkem a to je nejpoholnejsi zidle co znam
    Zada zas v nejakym katastrofalnim stavu nemam, tak asi tento valeci pristup zas tak nevadi 😀
    Co ma Petrs s monitorem nechapu? Vsude se pise, ze na monitor se ma koukat dolu a horni hrana ma byt v urovni oci, doma mam svuj monitor vejs a je to blby na krcni pater, nastesti pracovni notas ma monitor niz
    Jinak jsem uz zas marod, ale asi dalsi choroba, v patek a v sobotu uz mi nic nebylo a v nedeli vecer blbe od zaludku a zimnice, nastesti zachodove extempore uz ne a od te doby to trva, tak se zivim jen suchejma rohlikama a tak
    V pondeli jsem jela do kanclu neb v utery mi meli migrovat pc a to musel byt notas osobne pritomen v kanclu, tak jsem si rikala kdyby se mi do uterka pritizilo, aby tam alespon notas byl
    No a az v pondeli jsme se dozvedeli, ze po mograci nebude fungovat hlavni program az do odpoledne, tak mi sef naridil na utery dovolenou, tak jsem byla celkem rada
    Zejtra prace doma a v patek zas dovolena a doufam, ze mi uz bude lip, protoze nezvladam ani poradny prochazky, tak ani nevim jestli jsou houby