Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
neodfouklo
já ted odpo,tak ráno mám cvičící/běhací vycházky,
v pondělí cvičení za barákem a pak aporty ve vjezdu u Dafi-se snažím aby se mnou měla víc pohybu,naštěstí ted aportuje+i obíhá cokoliv hoodně ochotně
v pondělí odpo s chladařkou,naštěstí v klidu..
i když večer byly nějaký řeči k té středě….
ono,se s toho mezitím stala ústním podáním o hodně větší historka než byla….:-(
a já vím,že kdybych to s ní začala rozebírat tak se do toho strašně zamotám…
a jo podle víc lidí si nechám vše líbit a s.. na hlavu…
njn….
ale tak jako dobrý,pondělí prostě v pohodě,2 kasa,vybalování a úklid a dom,i celkem včas,takže super
v úterý jsem zjistila,že peněženka fuč,tak jsem volala do práce,jestli tam není-prý ne…
tak jsem doma poklidila rozkousanou chaloupku perníkovou po Dafči…
zacvičila si,šla ven ze psama-k rybníčku trošku hraní a obíhačky,ty dělám na každé cvičící vycházce a dom
po cestě mě nervoval borec s obřím NO černžm,kterej sebou mlátil na vodíátku,šílel a šel furt k nám a borec-ke mě a nesmíš,a psovi to bylo fuk,
borec vypadal,že ho každou chvíli neudrží-ano jsem s tím už trapná-ale borec měl vco dělat aby psa udržel,schovával se s ním za auta a tak,aby na nás pes neviděl..
bohužel jsem u rybníčku zjistila,že je borec kousek od nás a čučí do mobilu..
a pes šílel,ten borec furt prlběžně čučel do mobilu….
kdybych občas nahlas neřekla nějakej povel,tak si nevšimne,že je tam někdo ze psem:-(((
náhubek ne-to je asi sprostý slovo..,
su zvědavá,kdy si mu vyrve a udělá průser*na povely neraguje,a při čučení do mobilu,kdy ho páneček nevnímá….
no nic…
já nervy v kyblu….
já fakt nnevím,fakt nevím-a je ni fukmže si tady rejpnu do vosího hnízda,proč by pes,kterej není ovladatelnej nemohl nosit koš,fakt nevím…..
no,nic…
po vycházce,cvičení a úklidu jsem si to metelila do práce,
oeněženka byla pod sukní ve skřínce..
a pak zase do spořky,kde chodím furt něco řešit ohledně baráku a tak…
a do práce zas…
odpo kasa,úukld,vybalování-stihly jsme vše včas,
akorát v noci jsem myslela,že mi upadne loket,zápěstí,kotník,záda—
tak jsem o půl 4 šla do vany a pak si brala prášek….
dnes pošmourno,mrholilo,s psiskama jsem to vzala za zahradu-aportíkování,a přivolání
a pak před vratama na náměstáčku obíhání laviček,keřů a kapličky a parního válce,psi vyběhaní,učesaní a já mžu jít za odměnu vařit…
dnes naštěstí jedu busem….