Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Petrs01
ja ji mela nekolik let v avg, jako… me osobne se dobre sedi i na nejake bezne pohodlne kancelarske zidli, takze osobne uplne benefity nepoznam, ale ja taky docela sedim „jako clovek“ a nepotrebuju zidli, co me k tomu spravnymu sedu nuti. Je nezvyk, ze se trochu vrti ten sedak, ale to me uz neprijde. ALe lidi, co fakt neumi sedet, tak ty to donuti, protoze nespravne se na ni sedi dost nepohodlne 😀
A v minule praci byla rozbita vyrazena, tak sem si ji odkoupila, ale jinak? ne, rozhodne bych za ni ty prachy nedala, ale rekla bych, ze proti „normalni zidli za 18“ by tam ten benefit urcite byl. Jenze ona muze byt i dobra zidle za 3… a prave v avg me ty uni zidle dost vadili, tak mi v praci rekli, ze at si objednam co si vyberu v cene te desne zidle… se ptam co stoji a ta desna stala 25, co se na ni nedalo sedet 😀 (3roky sem se neopirala a sedela jen na hrane sedaku, jak mi tlacila krk a hlavu na hrudnik..
takze… sem si vybrala 😀
ale… nevim, proste pokud umis u stolu sedet pekne naprimena, oprena o zada, lokty v pravym uhlu na stole… tak ti benefity proste neprinese