Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

Děvčata-děkuji všem za podporu!!
    v pátek byl uklízecí a čtecí den-a protože přes den pršelo-psi m,ěly 2 15minutové vycházky,
    já odpo jela do spořky,+k Aničce
    a večer jsme byly u máti

včera jsme jely na větší vycházku se všema 4 psama a máti-jely jsme kus za Kozlyny,zastavily u lesa v blátě a po asfaltce,kde jezdily auta,podél lesa takové Y jsme šly,Dafina ve vteřině mokrý nohy,za chvilku i hlavičku,měla sice svetr i bundu,ale ta za chvilku vlhká..:-(((
    já naštvaná,protože jsem myslela,že pojedem 20 minut na cyklostezku do Kozlan na cyklostezku,kde se projdem,psi proběhnou,nezamokří-proto tam jezdíme,když je bláto/mokro/prší….
    no takže s mokrýma psama-podvozky,hlavičky,nožky-Dafi se klepala:-(
    jsme šly hodinu a něco-k rozcestníku-kde hezká chaloupka odpočívací,obrázek,mapa a tak-tvl-neptejdte se,proč nemám foto….grrr,koupím si nšco na focení…..
    takže psi máti mokří-ono pršelo se stromů,kteří byly dost u cesty+vysoká tráva,Dafině kosa…a a v tomhle,kdy jsme co 5 minut řčekaly na mátio a STÁLY!! jsme šly…
    chjo…
    v autě jsme Dafču zabalila a vrazila ba svoje vyhřívaný sedadlo,doma do púřein a vyfénovat…
    vycházka by jinak byla hezká,ale nervy,že si provhladím psa to dost kazily…:-(((
    psi rodičů mokří fest….
    odpo uklízecí,vyráběla jsem fotokalendáře tatkovi a máti na Vánoce,a pak po vycházce 20 minutek v dědině jsme šly k máti…
    večer čtecí….