Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

a Mirka má titul DEBIL ROKU-HOLKY KDYBY JSTE CHTĚLY VIDĚT NEJVĚTŠÍ KRÁVU NA SVĚTĚ-JSEM TU!!!!!

ale popořadě,že…
    v po ndělí vycházka ze psama ke křížku a zpět+trošku hraní,
    a na odpo-odpolední v pohodě-vybalování,kartonování,kasa,úklid,na kase jsem byla na 4-takže jsem seděla asi 5 minut-celej den na nohách,večer provážení mražáku-2 palety
    na výpomoc kluk s Brna-byl fajn-makal-v pondělí jezdí vždy extrémně moc palet i na akce a čtvrtek,takže se hoodně věcí nevleze a je toho moc,
    takže vybaloval,ale byl fajn na práci-někdo maká xx let v PENNY,ale dělat se s ním nedá….
    tenhle v pohodě komunikace,domluva,-a jako bonus-byl fakt pěknej:-)

odbočka-mám takovou zvláštní úchylku asi?je to braný jako povrchnost,ale já se ráda dívám na hezký lidi
    prostě jako se ráda dívám na na pěkný zvířata,stromy,přírodu,
    fotky,obrazy,sochy,keramiku..
    tak se ráda podívám na pěkně upravenou ženskou/chlapa,
    a popravdě za x let práce s lidmi,kdy u některejch vidíte špinavý dlouhý nehty,strašný oblečení,špínu,a zanedbanej vzhled-nemyslím lidi bez domova…
    tak o to víc ocenuju když vidím uoravený lidi-ostríhaný nehty,čistý oblečení
    ne 100 let starý,
    vonavej chlap/ženská taky neurazí,
    no nic,takže pondělí v pohodě-vše se stihlo,skončily jsme zázrakem v 9 večer,pohoda…
    úterý-volno-takže ráno větší vycházka se psama-sice jsem byla úplně zničená-ale překonala jsem se,aby byl nějakej okruh,protože vycházky když chodím do práce jsou kousek tam a zpět….
    takže jsem šla dědinou,kolem cvičáku,nahoru k vysílači-mezi poilama směr od hájenky-tam jsem nešla aspon rok…-no to možná ne,ale dlouho,
    a pak k hájence a dolů k zahradám a zahradou dom
    takže úkol-větší vycházka,když je volnoa trošku jiná trasa splněn,
    pak jsem fungovala doma-úklid/vaření/praní/spaní-šlofíček….:-)
    pak odpo na terase,a večer ze psama kousek mezi pole,hraní a dom
    takže volno za nama,psi měly vyžití a změnu
    a můžem ve středu na ráno…
    A TU JE TEN SLAVNÝ DEN,KDY ZASE JEDNOU PŘEVLÁDLY U MĚ EMOCE NAD ROZUMEM…TEN VZADU ŠEPTAL-NEDĚLEJ TO,NEDĚLEJ TO,NEDĚLEJ TO…
    A MIRKA DEBIL ROKU,NEPOSLECHLA…VYKOPU SI KANÁL,A VLEZU SI TAM:-((((

TAKŽE RÁNO A PEČENÍ-naházet x palet,zkontrolovat datumy,ovážet prázdný bedny,dovážet upečené a mezitím rozmrazy-donuty,koblížky a tak,naházet karlovku-pečivo z Krlovy pekárny,odtahat bedýbky
    no krutě jsem nestíhala:-((
    v sedm,kdy jsem měla být na kase,jsem měla prázdný bedny v obchodě,nebykly tam všechny donuty a nebylo všechno pečivo a mě bylo blbě….ze strsu..
    tak otevřela koolegyně ,já došla s kasou 10 minut po sedmé-uhnaná,zpocená a vystrasovaná-omlouvala jsem se jí a ona,že je zvyklá,že když su nesměně tak nestíhám
    ale byla vidět,že ju štvu….
    no nic,
    směna za mnou,
    dostala jsem úkoly od zástupkyně-uklízecí,ty jsem splnila a šla si po 45 minutách přesčasu umýt ruce,kde seděla chladařka na přestávce a jestli mám splněný úkoly?
    já že jo…a jestli to chce jít zkontrolovat…jakože ftip…
    no že ne,ale začala ohledně úklidu na odpoledne-jestli děláme tohle a tamto,a tohle,že to dělá jen ona,že mi na to kašlem a tak…
    a jela 10 minut…
    já z toho byla tak vedle,že jsem si nemohla vzpomět co kdo v pondělí uklízel…
    ano v něčem měla trochu pravdu,ne ve všem…
    a ještě kamsi hodila papírky-aby měla kontroku,že tam zametáme-skřínka s odpadkáči-to teda na mě bylo silný kafe-jakože-dám tam za koš ppírek,avbych věděla,že za ním zametete??jasně,že vynášíme koše,papírek chytnu vyhodím….
    no nic..
    tak jsem ju 10 minut poslouchala,beze slova jsem šla za zástupkyní at mě zkontroluje úkol-uklízecí..
    a málem jsem brečela…
    a ona-co je,proč plačeš?
    no nejsu tak blbá,abych jí to řekla…
    ALE SU TAK BLBÁ,ŽE JSEM ŘVALA V AUTĚ A DOMA A VOLALA JSEM KOLEGYNI,KTERÁ TO ZAVOLALA TÉ KOLEGYNI V PRÁCI-CO MĚ 10 MINUT DĚLALA PŘEDNÁŠKU…
    doma mě zdrbal Martin,že si nechám srát za hlavu,že se za sebe nepostavím…
    a v práci…..
    no nic..
    ve středu jsem sšla na 2 vycházky ze psama-10 minutek odpo a pak večer 20 minutek+minutku cvičení
    nálada pod psa…
    čtvrtek-pečení-s jazykem na vestě zpocená jsem to do sedmi stihla
    a kolegyně,co mi vyčetla kde co-tak mi řekla,že mi už nikdy nic neřekne
    abych někomu 40 minut nebrečela do telefonu…
    -no fajn…
    BOŽE JÁ SU TAKOVEJ DEBIL…..
    pak kasa,pak vybalování
    skončily jsme skoro ve 3 další prsčas..
    pak knihovna
    doma 10 minutek ven ze psama,oběd,čtení
    a večer ze psama-k rybníčku,pohrát si a dom
    a dívaly jsme se na pohádky…
    ve středu Martin vařil guláš,dělal pomazánku…
    tak na pár dní se nemusí vařit..
    -včera jsem řekla zástupkyni,že ve středu odpo,jak jsem brečela,že mi někdo něco řekl-ano částečně měla pravdu,ale že to byla poslední kapka..
    že už jsem byla od rána načlá…
    chci vidězt chladařku,která po xx letech chodí na odpo,jak bude nadšeně šůrovat všude každou koninu…..
    prostě jo,nebyly zametený kasy-drama…..jinak byloo všechno uklizený….
    -holt,jednou chce jít člověk normálně dom….
    -zástupkně,řekla,že ty lidi,ví,že si ke mě můžou vše dovolit,že jim to projde..
    ale já neměla sílu,se ve středu obhajobat,dohadovat……