Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
tak pátek+sobota jsem byla s Dafi v BK
jela jsem o půl 6 ráno,na nádraží v Brně zjistila,že má Dafča rozbitej postroj-měla ho od štěněte,jen popruhový,a bohužel nebyl posumovací a uravaly se jí nitě nahoře,takže jí ten prostřední popruh furt sjižděl ze zad dolů…
takže jak jsem dojela do BK,tak jsem po kafe šla s tatkem do zverimexu a koupit novej postroj-zase jen popruhovej,fialovej,ale takovej ten klasickej,měla i předtím-drahej se mi kupovat nechtělo,zase v něm není tak často-často v něm je na výletech a vycházkách v autě,ale netahá a je často na volno
pak jsem s tátem pochodila po městě obchody-pekařství,trafika….
takže Dafi měla delší vycházku po městě a šly jsme se válet dom
po obědě a šlofíku byl okruh nad kostelem+vyběhání kolem stromů a kašny
pak cesta za deště do zákuskárny za mou tzv.druhou mamkou,kde jsme chvíly poseděly,dala jsem latté,džus a sacher dost,a pak přes město dom v dešti…
večer mega liják,tak návštěva švagrové zrušena,s Dafčou šel na venčící vycházku 2 krát tatka,daly jsme tv večer a šly hajat…
v sobotu ranní vycházka podél řeky a městem dom,v mlze a chladnu:-)
pak dopo chvíli ke švagrové,a odpo dojel Martin s máti a jelo se i s tatkem k tetě s bramborama,a odtud do Rudky u Kunštátu na Blanicjý rytíře
s Dafčou jsme byly i v jeskyni-hodně lidí+další 2 psi-malí teda,
podívaly jsme se zase pečlivě po zahradě něco vyfotily..
ano foták byl zase doma:-((((
a jely do Kunštátu na Panskou zahradu-kousek od zámku to rodiče vzdaly tak už jsme jely dom…
doma ještě vycházka s Žerykem+pohrát si s ním,zabavít hledáním míčku,pohrát si s Dafi,večer jít k máti..
vyprat a hají….
v neděli ranní vycházka k rybníčku se cvičením a k hřišti+cvičení na záda a úklid…
pak odpo,kde jsem hoodně vybalovala,upadnou mi záda,ruce,bolestí zas nespím..boží..:-(
skončily jsme podeváté..
no nic,pátek/sobot jsem si ale užila,odpočla,tatkovi jsem rychlouklidila,taková moje destiminutovka-prach+koupelka a jinak jsem se válela u tv,spala,četla a NIC NIC NIC NIC NIC NIC NIC NIC NIC NIC NEMUSELA