Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Holky všechny zasíťovaný ?
při pozorném sledování vlákna se doberete k původu mé debaty o sítích.
Může za to Petrs. Napsala o selfie. Pak Maya vysvětlila, jak to dneska je celá věda, si vyfotit dokonale tlamu na výstavu a já napsala, že nechápu ty tuny lidí, kteří nefotí primárně objekty kolem sebe, ale fotí hlavně SEBE… někde… a pokud fotí objekty, pak takové ty, které té mé kolegyni dělaly frustraci. Takže za mě visí v kyberprostoru nekonečné lány narcisů, které (dle mého soudu) ve skutečnosti nikoho nezajímají, vyjma několika příbuzných nebo známých, nebo pak těch, kteří s danými narcisy hrají přebíjenou, že oni jsou hezčími narcisy.
To je celá pointa mého hudrání na sítě.
A vůbec se nepřu o užitečných nebo příjemných kanálech tohoto světa. Protože online přístup k tomu, že si třeba dnes já prohlídnu ulici, kam jdu na schůzku, abych hned věděla, jakou budovu mám hledat a neztrácela čas běháním po špatně značeném sídlišti….
NEBO! zlatá tato funkce na Google maps, když člověk jede na dovolenou a vidí jen vymazlené fotky objektu z nejlepšího úhlu a pak si vleze do mapy a projde si to pěkně kolem a zjistí, jak moc velká je ta hlavní silice hned za domem, za kterou se navíc staví obří barák… ?
mmchd – už jste někdy zkusily takhle „cestovat“? – vlézt si do nějakého koutu světa, přepnout se do panáčka a chodit tím městem?
no a pak všechny ty návody/videonávody a triky na kdeco, když jsou k dosažení na pár kliknutí… 🙂
tolik o sítích.
Mirko, ta psí fotka u schránky je boží ?