Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

k sociálním sítím
    před rokem mi zřídila Černejčaj fejsbůk
    po nějaké době jsem se dala do skupiny kníračů-soukromá skupina,pak milovníci Vánoc,Duše stromů,nejůžasnější místa Česka,psí bazar,belgičáci…
    +přátele mám kynologický,kníračský,psí,ale i kamarádky ze základky,jedna je xx let ve Španělsku,kamarádka z ulice,
    když otevřu fejs-tak se dívám na hromady fotek kníračů-spícíchmz vycházek,z výstav,z výletů-takže pro mě jako milovníka kníračů prostě paráda:-))
    pak fotky stromů-překrásné!!
    nejůžasnější místa v Česku-opakuje se klášter Rosa Oceli,západy/východa slunka atak-taky krásný fotky,
    jo zapoměla bych na Milovníky Vánoc-kde jsou nápady a návrhy kolem Vánoc a zasněžený krajinky,starý pohledy a tak-to miluju!!!
    no a já tam dávám fotky z výletů,vycházek,a videa
    -když tam jsem já tak většinou v kšiltovce,z dálky,z boku,nikdde nemám čistě xichtík a výstřih-takovej ten obličej přes celou obrazovku:-)
    a ze začátku jsem tam xicht moc nedávala,vlastně nejblíž jsem s fotkou s koníkem
    a videa?
    dávám videa-dávám z výcviku psů,případně z plavčení a z výcviku-tak trošku propagace cvičení z malými psy a vořechy+cvičení starších/starých psů-hodně lidí má pořád pocit že se cvičí jen s velkými plemeny,čistokrevnými a se starým psem se už nic nemusí dělat..
    tak se snažím bořit trošku mýty…
    taky je na mých psech vidět,že je to baví…
    jo a ted to řeknu na plnou pusu a nestydím se za to-vzhledem k tomu,že mí sebevědomí je na bodu nula mínus,tak jo udělá mi radost,když přijde kolegyně,kolega a řeknou-no to jsme neviděly,že umíš tak dobře cvičit psy?!
    -prostě,že nejsu úplně k ničemu a neschipná,že taky něco umím….
    no tak jo-v těch videích trošku chlubení je-jako na rovinu…asi jo no…
    jinak-fotky ostatních lidí-neberu jako chlubení
    ráda se pokochám a pochválím krásnej strom,místo výletu,fotku západu slunka,atd…
    obdivuju,když někdo umí hezky fotit,když má někdo hezký psy
    když někdo vyrobí hezkou Vánoční dekoraci a tak….
    prostě-někdo rád vaří/někdo zahradničí/někdo dělá krásný dekorace,někdo umí hezky nastrojit stromek na Vánoce(to já zrovna ne)…
    tak proč ne…