Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
PetraK
taky uz na me cekaly kalendare:) su zvedava, kolik si jich musela podepsat 😀
Fifi gratuluju k houbam:)
Thielli
treba ja su rada, kdyz mi nekdo pochvali fotky, ale historicky to delam z uplne jinyho duvodu, bavilo me fotit, bavil me internet a delat si stranky… kamarady sem mela stejne jen online v podstate… a proste z ruznych akci bylo snazsi dat fotky na web, nez vypalit 30cd a posilat to postou… pak se z inet alba stal tipovnik na vylety a pak me zacalo bavit psat i ty blogocestopisy…
proste nekdy to lidi bavi a nepotrebuji nutne „se chlubit“ ale nekoho bavi ty webovky a prezentace tak, jako jinyho bavi zahradniceni… nutne neni pointa, ze nekdo musi chvalit, ale udela to dobre, ale je to proste forma zabavy a relaxu…
jinak ja budu mit svuj web pristi rok 20 let. tak me to 20 let vydrzelo davat svoje fotky na internet, kde je muze nekdo videt… a jestli sem ve 20 byla „mlada a blba“, ted su jen stara a blba 😀
a stejne tak to neprestanu delat jen proto, ze si nekdo mysli, ze to je ubohy a nedejboze jeste provedu nejakej orez a vytazeni bile, to uz je konec sveta 😀
ona je otazka, jestli my bysme to nedelali. ja bez internetu mam 1 kamaradku presne. nechci uplne rict, ze cloveku nestaci mit cely zivot 1 blizkeho cloveka, ale vsechny my tady sme dukazem, ze nestaci… protoze esusce by stacil brtnik, thielli treba jeji segra, mirce knihovnice… proc bysme pak byli tady?
clovek je tvor spolecenskej a o samote nebo jen ve dvou to proste nestaci… nebo jen nejakou cast zivota, ale ne celej. ono i ty podnety od okoli se dostavaji prave i od dalsich lidi, co v zivote ma… a ja su treba moc rada, ze sem nekdy kolem 14roku prisla do sveta internetu a nekdy kolem 18 sme uz meli adsl za fixni platbu… protoze bez internetu a tech kamaradu bych mela hodne smutnej zivot. a kdyz byla moznost, taky sme si obcas poslali fotky, ale ona ta moznost proste nebyla, kdo mel tenkrat digital nebo aspon skenner? nikdo… ale kdyby byla, tak verim tomu, ze velka cast lidi to dela… vzdyt sme si za dob vytacenyho internetu v kavarne za 30kc/hod posilali pulmegovy fotky navzajem postou na diskete, pac neco tak velkyho by se za hodinu stahnout nestihlo…
a me osobne treba bavi prohlizec si cizi alba, takze su rada, ze to lidi porad bavi fotit a zverejnovat.
jo a akutne potrebuju vetsi postel!! 😀 pujdu na maximalni rozmer tech 110cm, to snad pujde… sem vcera byla desne rozbita, tak sem dneska tu postel trochu odtahla od skrine, a ona mi tam do diry v noci propadla ferinka 🙁 byla to dira presne aby se do ni vesla, ale uz nemohla projit chudera ven, tak sem ji jeste trochu odsunula a pak sem se hodne v noci budila, jestli je cela na posteli…