Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Mayo ?
ty se vyznáš. Přiznej se, ty v tom jedeš ?
Ale teď vážně. Proč já dělám fotky. No z 98 % pro sebe. Když v nich pak listuju, připomínají se mi lépe ty zaznamenané chvíle. Jedno jestli po stoosmdesátéšesté čokle někde v našem lese nebo v Nepálu.
Ta dvě procenta jsou pro jedno ukázání třeba příbuzným, kteří stojí o to vidět, co jsem v tom Nepálu viděla já. (A pak ale nepotřebují na fotkách mě s něčím v pozadí.) Protože, co všechno je jinak v Nepálu, se dá najít na netu z dronů nebo od profesionálů v mnohem lepší kvalitě.
Nebo je to pár fotek, ke kterým domaluju bublinu a pověsím je tady. V každém případě ta dvě procenta mají v té prezentaci směrem ven jepičí život.
Tak mi řekni, že někdo se někde crcá podle návodu se selfie, pak to ještě doma upravuje, pak to vystaví…. proběhne jepičí život a než mrkneš, odnesou to další záplavy obrázků a komentářů na digitální pohřebiště.
Chápeš to? To je ještě marnější než vařit. Vaříš hodinu a vydrží to „naživu“ deset minut. ?