Odpověď na: Kimin gauč

Fóra Ostatní Kimin gauč Odpověď na: Kimin gauč

Kimi

Dnes jsem zažila překvapení. Odpoledne tady bylo celkem příjemně, svítilo slunko, takže jsem si odpoledne přisedla k sousedkám na lavičku. Přišel i soused s Meginkou, holky psí zase řádily jak tajfun. Kolem po chodníku chodí dost lidí, z blízkého dětského hřiště, ze školky, ze družiny. Betynka jako vždy velmi vstřícná a přátelská, takže spousta kolemjdoucích si užila pomazlení. Doma jsem pak chystala večeři, když zazvonil zvonek od venkovních dveří. Hlas v telefonu mě překvapil – paní říkala, že před chvílí šly kolem lavičky a s holčičkou si hladily Betynku, holčina prý nadšená, tak nám jdou poděkovat. Otevřela jsem venkovní, dala Bety na vodítko a otevřela jsem bytové – holčička s Betynkou se na sebe vrhly a začaly se muchlovat. Paní mi předala malé balení Rafaelo a malé papírové přáníčko, podle vzhledu soudím, že předpsané a z blízké chráněné dílny. V lístečku m.j. stálo „Díky Vám mám hezčí den.“ Katka. A dál moudré přísloví : Dobrý člověk vynáší z dobrého pokladu svého srdce dobré věci.
    Byla jsem nejen překvapená, ale i dojatá.🥰 Zdá se, že Bety bude mít i určité terapeutické schopnosti.👍