Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
tak v pátek volný den tu byl,
dnes pracovní den zas tu je…
včera ráno vycházka autem k nádraží-že si tam koupíme snídani,ze které byla večeře:-D,vycházka kolem kolejí,po cyklostezce a kolem baráčků-psy měly změnu a větší vycházku,než kdybych s nimi šla po dědině-když jsme měly oba ráno jet do Brna v půl osmé,
my bez snídaně-já teda rohlík s máslem a kakao s automatu:-)
jsme v půl osmé vyrazily do Brna-já za Černýmčajem a Martin na kontrolu k MUDr,
já sebou kromě vrstev na sobě táhla deku a svetrošaty,protože jsme měly sedět venku,což jsme chvíli i seděly,v kavárně,kde jsem se polila kafem a nelogicky se mě chtělo asi hodinu strašně smát:-D
pak jsme se přestěhovaly do čajovny,a po 12 hodině já na vlak a Čajík na dovolenku s krosnou kterou bych neunesla ani metr….:-O
-setkání bylo super,moc jsem si to užila,dostala jsem několik praktických rad,pokecaly jsme,probraly vše možné,no
prostě po dlouhé době super strávený 3 hodiny-juchůůůů,juchůůůů.juchůůůů!!!!!
pak jsme jely s Martinem dom,
ve vlaku průvan tak jsem ze sebe udělala kuklu a smála jsem se dlouho,velmi dlouho:-D
seděli vedle nás ženský jakási,museli z nás mít dost….
jedna furt kašlala ze začátku,toho jsem zase měla dost já….:-(
doma rychle vytřít vyprat,než dojede Martin z pivka-at stihne uschnout zem,pak hají doma a hají na terase..
večerní vycházka ze psama a mrknout na Talent-kde mimo jiné tančil pes,kříženec pinče 9 let-panička 12 let…pěkný to měly,i na skejtu pejsek jezdil…!
dnes ráno jsm spala až do půl osmé!!!od půl jedenácté do noci-na mě dlouho..
šla jsem ze psama,ke křížku směrem,strašně mokro,bláto,pohrály jsme si s hračkam,at se proběhnou a šly jsme dom
doma Dafině ostříhat hlavu/krk,a srivnat zubby po minulým stříhýním tím tupým strojkem-dohola není,je to dobrý..
Žerykovi ostříhat chlupy na nohách at na sobě netahá bláto a mám 2 hodiny na odpočinek..
to jde…
Martin dělá dřevo,máti dělá kačenu…
Fifi-já nevím co Dafině je,prostě se jí horší játra…-nic jinýho mi neřekl-
GOT-PS 2,48 -rozsah- 0,28-0,73
ALO-PS 2,27 rozsah 0,21-1,38