Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Maya
Ferinka proste rada hlida jak pracuju:D nejradsi ale prilehne nohy zezhora takze to neni tak ze ona je hebka podlozka ale ja su hrejiva podlozka:D
PetraK
Jojo muzou me odvadet od prace 😀
postel chvi prave novou, protoze sme meli ted 2x 80 klasika dvouluzko, tak muz si do kutlochu dal jednu pulku a ja budu mit neco vetsiho nez 80 ale mensiho nez 160, aby se to veslo.
95 de mi vleze za dvere ale uz to hodnotim jako maly… takze si rikam, mozna 105 nebo uz 110… 120cm se nevleze, to uz je moc…
Rozkladaci sou blby ze to vetsinou neni na 10-15 let kazdodenniho pouzovani, jina konstrukce a jina vyska matraci (nejsou delany na denni spani:(
Sme si dneska daly super dopoledne s mirkou, ltera me podarovala tunou lahudek. Stesti, ze mam tu 65l krosnu a ne 55l, by se mi tam nevesly:D
Thielli
Tohle bylo hodne v ceskym lese, uz sem zapomela nazev:D
Rano mi na zastavce vlitl do vlasu srsen, ja nevedela co to je, tak sem ho trochu zkusila rukou jakoby vyhnat a jen vidim jak odlita obri torpedo… krve by se ve me nedorezal kdyby me do toho krku bodnul… tfuuuj.