Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Fifi
doufam, ze te napravil… ja zase krcni pater blokla 🙁 ale slo to hodne do ramene a lopatky, minule se zameril na lopatku, ale moc to nepomohlo a dneska to teda uz lokalizoval od patere… ted muj krcek. Akorat ze na krk je odbornice ta jeho kolegyne, tak nastesti byla a hodila mi ocko, prej bloknuty C3/4 na druhe strane krku, nez bolelo rameno :D:D
tak nam preju, at drzime dlouho pohromade 🙂
pak vam hodim jeste posledni foto, sme delali s muzem do 22h skoro, su rada, ze to vyslo i to jeho volno, protze kdyz sme rozdelali nohy, tak zjistil, ze tam sou nejaky specialni sroubky a zamky, a ze mu naprselo na vreteno jak byly ty hrozny deste… takze se s tim ale popasoval dobre, rozmerili sme to nastesti taky dobre, tak to vyfrezoval tu zadni zpevnovaci desku, nohy sme si vzali stary a hezky sme to cely daly dohromady, jeste mi nasrouboval prodluzku do nohy stolu (jak je delsi, nedostanu se k zasuvkam a prodluzku na zemi nechci, kdyz tady sou ti curaci a okusovaci), uz mam zapojeny nejdulezitejsi a ctecku karet, usbcka a tak dopojim po dovce.
mam ted super pracovni koutek 🙂
MirkaD
uz sem vstala, at vsechno stihnu! 🙂
Maya
noc byla HROZNA! melas pravdu… ferinka jeste sla, ta si lehla hodne do noha jak mam 168 a spala sem hodne nahore, tak nelezela jen na me… ale on se do te diry mezi feri a skrin dokazal nacpat jeste charlie 😀 ja se nemohla hnout, otocit, v noci sem se prastila napred do ruky a pak do kolena… 😀 vidim to tak na 110spis tu postel, ale to bude takovej atyp ze na to asi nesezenu plachtu 😀