Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
včera ranní-pečení+pečivo
pak kasam ve 2 dom -v akci máslo,který za chvíli nebylo…jsme si užily….:-(
bolelo mě za krkem,a hlava…to často na ranní jak hážu ráno to pečivo..
tak jsem odpo spala na terase,prala jsem,pak jsem chvilku cvičila ze psama a Martin z toho dělal videa-s Maxíkem-kroky,obíhačky,packy,sedni/lehni,s Žerykem tahání plyšové housenky,přetahovaná a mezitím pár cviků-sedni/lehni a packy a přetahovaná a blbnutí a s Dafi obíhačky joupaček na cvoře,kroky,obíhačky noh,packy,sedni/lehni-ke konci na mě ětěká,že chce už pamlsek a Žeryk do toho vzadu štěká furt….
pak vycházka ke křížku a zpět,a trošku domacích prací,pak tv s Karavanem po Česku a v půl 11 v noci spát…
dnes ranní-pečivo+pečení-uhoněná s jazykem na vestě pak hlavní kasa a vybalování těžké drogerky,kde poilovina věcí se nevešla,ale musela se vzít do ruky a sundat,protože ty věci pod tím se vešly…
těžký konzervy,silany…
no třičtvrtě hodiny přesčas…
pak dom
dát prát prádlo,
sklidit usušený,dát púrát povlečení,
jít k večeru ze psama-i Betty-ke křížku,dozadu mezi polama a zpět-Dafi tam se táhla a Žeryk běžel,Betty běžela,zpět šel Žeryk u nohy,za nohou bez povelu a běžely holky…
bože to je zas hodin….:-O
dala jsem na kníračskou skupinu o Dafině-tak mi doporučují granule tronet a konzervy,když ona zase nemůže to maso…
objednám jí ty zdravý pamlsky u těch Chlupáčů.cz-na játra,takový pečený ovocný pamlsky od veterinářů…
dnes jsem vycuclá jak citron,
měly jsme to složitý s lidma-dlouhý vysvětování…,xx krát dokola,datlování kodů,protože to nešlo načíst atd,
vycuclá jak blázen,od srdíčka mě bylo blbě-bušení celej den…hnus…
tak už at je zííítřek!!!!
se těším!!!!!!!!!!