Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem dneska zase byla ředitelka tohodle autobusu a jela ráno tmou do prasé. Vzhledem k tomu, že předefčírem mám pod auto vlítla prasata a Brtnik to teda zařídil, že žádný neumřelo a ani my ne, jen to poslední se nám opřelo o blatník a pak uteklo, tak jsem měla značně, značně stažený půlky, když jsem jela lesama. Ale dobrý, bůh fšech řídích stál při mně. Tak ešče tetkonc odpolko dom- A zítra dovolenáááá, pracovní, ale dovolená. Já budu pracovat ponejvíce v kůchni, abych chlapům zajistila dostatek stravy. Pívo už jsem nakoupila ondynoj, je nachlazené ve sklepě. A v sobotu jdeme zase na Strýtfůd festivla do New Bubu, minule to bylo supr, tak se těším. odpolko tam pak vezmu čokle, ešivá tam budou mít zase psí restauraci. Kocór nepojede.
Dneska zase nic nevyšlo ke čtení, ale nemám kapacity časový hlavně. Ale hádání bude!
Černej čaj
tak ať se ti na HO dobře daří děfčico. Svíčka dobrá, to je moc prima nápad.
hlavne se tesim ven
to věřím, užij si to a pokud se budeš pohybovat někde v okolí Říček, tak tam pozdravuj…..mám na tohle místo výrazný vzpomínky 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem PetraK.