Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
tak u nás teda v nedělí odpo chvíli nepršelo-jinak furt-v sobotu jsem vzala psisk na 8minutek před vrata a pak si s něma 10 minutek hrála ve vjezdu-at je trochu zabavím a utahám….
v neděli odpo byla větší vycházka k rybníčku do dědiny-ten byl nezvětšenej-je to pidi rybníček asi tak 10 metrů na délku-děti tam chytaly ryby,,
od něj jsme ěly podél ohrad nakonec a zpět-kde Martin Žerykovi zaházel míček na Šnůře,Dafi si dala obíhačky stromů a šly jsme dědinou dom
Žeryk za 3 dny domácího klidu jak z divokejch vajec-režim vyčurat/vykakat a dom mu vyloženě lezl na mozek líítal jak střelenej,na vodítku táhk-je v dobré kondici!na to,že je starej…
Dafi chvílema stála čučela,až se ptal Martim,jestli nemá nějakej povel::
tak jsem říkala,že si kolikrát dává povel STŮJ!!SAMA SOBĚ-A PERFEKTNĚ HO DODRŽUJE:-D
ale tak furt si říkám,že není zdravá+je tlustá-s tím moc nezmůžu…
večer jsme šly vždy chvíli k máti…
Martin včera dělal kulajdu a roštěnou…
jink 3 dny volna,který jsem měla na BK Brno,tak budu složitě hledat náhradní termín…
a ted k počasí-ted zase prší..
mám na odpo…
na zahradě to nevyvrátilo nic….
ale na dvoře to hoodně zohlo smuteční vrbu co jsme měly u zdu za sáněma konskýma..
a za zahradama směr k hájence-cesta-spadl přes cestu strom,je tam páska…
kama budou jezdit sousedi,co tam mají zahradu…asi nikama,vchcod z domu mají předem do dědiny…
u tatky se to zastavilo-teda doufám,jinak by mu to zaplavilo dveře ubytovny…a tak je ve 4 patře….