Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Asteris
ono nekde v tech terenech je to lepsi, ja taky vokouna misty poustela, treba v adrspachu nebo tak, i kdyz sme ho meli chvili a bylo to riziko, ale lepsi nez zlomeny nohy 😀
a kemp sem si ulozila, to vypada fakt moc dobre a pro me taky neni absence restaurace problem, spis vlastne ani moc kempu s restauraci neznam, spis tak stanek s mastnym a pivem… 😀
Jojo, moji sikovni chytri pejsci se tvarili vcera vycitave ze nemaj veceri,t ak dostali kazdej par granulek a dneska uz me v 6 skakali po hlave a vyli, ze jako zrat…
blby, ze feri dosli skoro ty hubnouci granule, ma jen ty 18% tuku na jatra, tak ji to aspon micham s charlieho, v pondeli snad dorazi a zas bude mit namachani. ja ji dala asi trosku min na objem, ze jsou tucny a ona potrebuje ted na stari obzvlast proste hmotu v zaludku… tak ale me nenapadlo ze par kousku granuli zpusobi takovej zlocin 😀
tak snad budete vsichni v poradku, nam tece do verandy protoze komin je ve spoji strechy a pri podobnych destich to proste zacne stikat po zdi kominu, takze to se blbe resi, tak se taky tesim, az prestane prset.
a brno ma fest smulu, ty novy protipovodnovy ochrany se meli dodelavat ted uz brzo…
Kimi
tak dobre, ze kontrola dobry a nic se nezhorsuje 🙂