Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra bylo tak krásně!! Nebylo vjédro a tak jsme se courali loukama. Zas jsem přišla dom pozdě a se zničenejma ohařema, ale stihli jsme gorilovat – doma teda, na malý gorile. Klobásky, brambůrky, rajčátka. Brambůrky kradený 😀 u Olinky sbíraný /s jejím souhlasem/ a rajčátka vlastní, takový malý lahvový jakoby a moc dobrý. A je jich hodně. Ty jediný my ty všivý plzáci nezlikvidovali.

Ráno zimina a to mám lehkou džínovou bundičku a dlouhou šukničku, ale chladno bylo. hlavně proto taky, že nejela žádná tramvaj. Na konečný nula , nic tam nebylo. Pak přijela tramvajová armáda. Asi se někde něco stalo.

Kimi
    hm tak to taky znáš dobře. Já používám Gelaspon, už sto let. Teď byl dlouho pokoj, spustila to ta bouračka zdi.

černej čaj
    Mam vyssi spavost
    no vidíš, jak se HO hodí! 🙂 nebetyčně závidím, taky bych ráda měla houmofisáka a pracovala třeba na zahradě. V létě teda, v zimě u pece 😀

Mirka D.
    to srdíčko mě napadlo stejně jako Fifijovou. Co jí dělali za vyšetření na to srdce?

Dafi upravená-dohola není….

a foto jako gde?
    Pěkně jste si užili slezinu.

Fifi
    Jsem jednou ridila, udelala alergicky heheheeepcaaa, po smrknuti se mi spustila cervena fest.

no to je taky výborná situace. fuj, ble. já bych musela nějakou dobu počkat, až se proud zmírní 😀 . Hodně pomáhá taky vata, svýho času jsem ji měla furt u sebe. My jak máme tu šlechtickou modrou kref, tak ji už se ségrou máme blbou.