Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
ve čvtrtek volno..
den před tím do noci v práci,protože velký přecenění,úklid atd.-dom mě vezl kolega,
spala jsem asi 4 hodky…
ráno jsem šla ven se svou 2 na půlhodky-projít,pocvičit pár statických cviků,
pak dát Dafči obíhačky před vratama-kulatý kež a zabradlí kolem křížku-bylo ftipný jak Dafi zkoušela těma sprušlema projít za mnou,než jí došlo,že musí oběhnout velký čtverec:-D
takže zavařit jí hlavičku+proběhnout se povedlo:-)
v sedm jsem šla na 45 minut ven bez psů s Pavlou a basenžim,-lípa-hájenka,kolem cvičáku dědinou dom,pokecaly jsme,fajn to bylo:-)))
pak uklidit domeček,andulkám domečky,
odpolední šlofík a jely jsme na koně do Klobouček-v Koryčanech až od října..
měla jsem to na půlhodiny za 300,jela jsem na Zaře 15 letá parkuračka,ve stáji do sedla,pak do jízdarny,to jsem se na začátku bála,protože Zara byla jak z divokejch vajec,115 minut bez lonže,ale když se se mnou rozklusala,tak jsem se bála podruý a řekla jsem at ji uváže,že si na klus s koněm na volno netroufám:-)),i tak byla Zara několikrát okřiknuta at nezlobí,z toho jednou jsem ji okřikla já-tahala otěže a dělala xichty,,
no takový zlatíčko jak v Koryčanech teda není…
byla dost drncavá-to někteří koně jsou…ta v Koryčanech taková nebyla…
a měla dost rychlý krok-na fotkách vypadá,že kluše…
tak 2 krát jsem se bála,jinak dobrý…
za půlhodiny jsme jely pryč,paní se mě věnovala,má hodně zkušeností jezdí závody v parkru i westernu,dělají tam tábory,vede dětský kroužek,má 11 psů ze kterými běhá a závodí-border kolie a australáky…
akorát bez sedlání,čištění…my měly čas té půlhodiny,paní taky,pak už měla děti..
celkem mě pak ani nic nebolelo,taky jsem ale nevysedávala,
doma jsem si odpočla a k večeru šla na 2 hodky na návštěvu za kamarádkou knihovnicí-dom,od května -jsme se viděly jen párkrát v knihovně,
tak jsme daly kafe/džus,zákusek,pokecaly,dosttala jsem postavičku kníračka z Polska-pepřáčka,a cupitala jsem dom….
doma vyvenčit pejsky a jít se válet..
v pátek ráno s pejskama kousek k trati,párkrát hledej-ztratil a dom
a na deset do práce-tak jsem se stavila chvilku za aničkou do knihy,něco vyřídila ve městě,protože jsem byla busem v 9 ve městě,
do šesti v práci,kdy mě po 15 minutách seřvala zákaznice za storno-nedala jsem jí omylem slevu-stálá zákaznice,je tam denně-seřvala mě jak prase-že se dívám pokaždý jestli nekrade!!ale slevu jí nedám§§§
osmkrát jsem se jí omluvila-marně,za to storno mě seřvala zástupkyně-že su 15 minut v práci a mám storno-a ostatní ne,tak jsem jí řekla,že mi nemusí nadávat,že jsem už nadaný dostala….fajn začátek dne…:-(((
do šesti do večera jsem přežila…už v pohodě…
dojela jsem dom,kde už byl tatka,poseděly jsme na terse
já šla večer ze psama k rybníčku,kde jsme si chvilku hrály,a pak jsme se s tatkem dívaly na Talent-krásně dpjemný okažiky a výkony tam byly!!!!!
no dnes ráno větší vycházka ze psy v lese,pak jel Martin s Betty a máti na veterinu-Bettyna furt strašně kašla-ve dne/ v noci,ale stztašně!!!!
tak dostala injekci a v pondělí má jít na další….
mí psi jsou v pořádku…
si furt myslím,že tam má pichlou tu trávu v té průdušnici…,
pak jsem si zajela do města nakoupit něco v drogerce,
doma jsme daly tv odpoledne,Martin uvařil špagety carbonara a perkelt na pondělí,zdřímla jsem si vyprala 2 pračky,poseděly jsme na terase,grilovačka,já pocvičila trošku s Žerykem,vyvenčila psy,dala tv večer…
a zítra nás čeká odjezd do BK,na oběd rodinný i s tetou,a na koncert Davida-na Blansko jinak-slavnosti…
Čajíku-fejn,že sis užila výstavu:-)
Fifi-snad budou čoklíčci tví v pořádku!!!
PetraK-ty snad přepereš chorobu co na tebe leze????
jinak vaše rozprava k MHD-jezdím busem,kde v létě dost kosa,
a lidi mi smrdí v práci-jakože fakt smdí+polonazí,často vidím i trebky,kalhotky+půlky zadku-delší trika by mě neurazily…. u zákazníků-když se z ohnou,čekám kdy jim spadnou gatě…:-(