Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
Thielli
vzdyt to elektro kolo by bylo velky asi jako tvoje modrenka 🙂 muzes mit taky skladacku prave.
osobne bych do elektrokolobky nesla, znam hodne lidi se zlomenejma rukama a vykloubenejma ramenama, ale malo tech, co se jim na kolobce nic nestalo, pac zrovna chteli ukazovat a ztratili rovnovahu… ale jestli se ji nebojis jezdit vetsi vzdalenosti, tak urcite bude skladnejsi a bude dost lehci na tu zravost 🙂
a mozna bude stat jako 5 oktavek :D:D (vubec nevim, ze si petrs poridila tak drahy auto:D:D)
Fifi
to je skvela uprava :D:D
petiprst neznam, tak snad toho nebude zrat moc.
zmerila sem trubku od vysavace a v tom sirsim miste ma 5cm, tak 6cm nozky jeste snesu (ne 42 ale 43cm loznou plochu), vyssi nechci, ten centak si myslim nebude feri vadit ale i tak chci, at to ma co nejpohodlnejsi ten schodek.
blbecci shodili konvicku na caj keramickou, nastesti byla porad v bublinkovce, jak sem ji donesla z prace, ale nas osobni mol pozmoulal to sitko na caj, nejcenejsi vec na cele konvicce 😀 tak napred sem byla vynervovana, ze to sezral, pak sem to nasla jen deformovany, tak to nastesti nesezral a su rada, ze nebyly strepy, ze si nezranily pacicky. fakt sem to dala docela daleko, ale asi car bublinkovky precouhnul na kraj stolu…