Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak už tady zasejc řvu! Jsem se včera dovolovala, kupodivu jinak, než jsem si myslela, neb dlažbu máme, to jako jo, je krásná podivejte:
ale je taky značně těžká. jeden kousek rovných 36 kilíček, takže …….to jako nedokážu, to se přiznám 🙁 . Tak jsem místo toho doma mávala hadrama, ať se neflákám.
Maya
to mě hrozně moc mrzí s maminkou! Já mám pocit, že teď se kolem mně vyrojilo hodně podobných věcí 😮 😮 Jak jsme byli na tý dovče, tak majitel penzionu měl /má takový nějaký podobný potíže, nic mu nenašli, byl asi na stopadesáti vyšetřeních, atb, kortikoidy, rozbory, nic. Bez analgetik nezvedne pořádně ruce. Napadlo mě, žě někdy může zabrat úplná obyčejnost – a řekla mu, ať zkustí obyčejnej acylpoš – je silně protizáhětlivej. psaly jsme si pak s jeho paní a říkala, že se mu ulevilo, akorát dobral to jedno balení. Tak třeba by to mamince taky pomohlo? A co CBD volej? Nic o něm nevím, ale teď jsem dostala dvě lahvičky a zkoumám co a jak a píšou tam , že na artritidu a revma. Tak co zkusit tohle?
DENNYKY, HELE DENNYKY JE TU!
dík kouknu.
černej čaj
Knize sem koupila tropiko co se stavi na 1 trekovou hulku, ja
ty vado, to jsou dneska věcičky!! Bude mít radost, to je jasný. a už jste spolu byly na tom výletě? Já jsem teď nestíhala sledovat nic.
Sem se ted dozvedela, ze su financne negramotna. V prekladu to znamena velkosrdcata, ze casto na sebe myslim az naposled.
to jsme Ti říkaly huž dávno, že máš myslet na sebe.
to je krásná fotka hvězdný oblohy!!
Mirka D.
to jim to tam sluší těm dvěma. A nestřiháš Dafuli ty fousy na léto víc? Já když to vezmu podle svýho hára, jak jsem ráda, když to prdnu do gumičky nebo skřipce a nedělám mi to v těch vedrech deku.
Fifi
hnusaci komari. Nechapu, kde tu bydli,
u nás taky, jsem zeštípaná na neskutečnejch místech a to máme v oknech sítě
Zlatka
milioun věcí, protože proč??No má přece dovolenou
😀 😀 😀 no jo, no! 😀 se to musí využít.
ty jo to je přímo Mišelínská kočičí restaurace! Zrzci jsou nádherní!! Včera večer nám šla zahradou taky jedno zrzavá kočenka – skorem stejná – jen má tu náprsenku bílou víc rozlitou. A nevím, co tam mezi ní a Mousesem probíhá.
Šla jsem pro něj a slyším takový to lehce vzteklý zamrčení. Otevřu dveře, před nima přejde dost v klidu tahle krásná kočka a Mouses sedí vedle dveří a je úplně v klidu. Nějak se nedohadovali a on pak šel domů za mnou a povídal mi. jenže nevím co. Furt něco říkal. Dal si dlábes a šel zase ven, tam si sednul a se zájme – ne se strachem, nebo bojovně – vyhlížel. Tak by mě zajímalo, jak to spolu mají.
,Trixa mi ,,seděla 5 minut”v klidu u vozíku .
tak ale to jste pokročily, ne?