Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

k tomu životopisu-ještě tam není-pár dní v knize u Aničky-na dohodu,
    při práci v PENNY,první rok,
    pak brigáda-úklid v hudebce-za strašně,ale strašně málo peněz-ty úklidy jsou za tak málo peněz,že mít chlapa co je na tom se zdravím jak Martin,že tady člověk prostě neví…,tak je blbost se na úklid nechat zaměstnat-bud to mají k práci,nebo k důchodu,
    ale jít dělat na 6 hodin denně za tak málo peněz…..-s tím,že se člověk nadře-tak to fakt ne…..
    a i při těch pohovorech na uklid mi sami říkaly,že je to lepší k důchodu nebo nějaké práci-švagrová ke své práci jszdí ještě s firmou uklízet baráky do Brna lidem-několik dní v měsíci…
    -taky jsem tam nepsala brigádu v hudebce-občerstvení-párek v rohlíku,vafle,čaj/kafe-tak tam náklady byly stejný jak výplata,jen abych si vyzkoušela dělat s penězma…
    taky jsem tam nepsala,že jsem si ve 30 letech udělala CNC kurz-protože z něj NIC NEUMÍM!!
    -několk dní psychologie,pak učení teorie bez třískovýho obrábění-ohybačky a tak
    pak teorie-dělání programů!!!-na to tam mají programátory a za pár týdnů se to nedá naučit-takže programování na soustruzích/frézách-třískový stroje-rozbila jsem teoreticky při tom mým programování fakt hodně strojů a nožu za miliony…
    a týden praxe v ATONĚ Blansko-kde jsem za ten týden na ohybačce zohla slovy pět!!! kusů-jinak jsem seděla a četla si výkresy..heslo bylo-at se jí nic nestane a nerez je drahá…..
    tak s tímhle kurzem můžu jít akorát dop…íc….
    Thielli-jestli se Ti podaří něco z toho vymyslet,tak seš borec!!!
    já bych mně na tvým místě poslala k šípku…
    -s prací u tebe je mi to líto,vím,jak se těžko shání kombinace kousek od domu a at je to v pohodě…-je složitá….

PetroK-co očičko Brtníkovo???
    chudák malej,teda vím,že je velkj..:-)
    mouchy nemáte,když nějaká přiletí.
    tak do oka mu hned vletí….:-()
    nepříjemný,uf….

-jinak já včera volno,a jak bylo Dafině blbě,tak že půjdu jen na pidi chvilku s ní bude ležet doma,
    tak vylezu s oběma do dědiny,Dafi se projde vyvenčí-zastaví,tak jdem od zastávky dom
    odepnu pětimetrovku,vezmu voodítko na jednoho psa,jednokarabinový,vezmu Žeryka dem dědinou k fotbalovýmu hřišti…
    tam často nechodíme,tak má změnu,
    pocvičíme si seriozně a v klidu-soustředím se jen na něj-tak odložení za pochodu,polohy u nohy,před sebou,kroky,ptočky,couvání,packy,obíhačky,chůze u levé/pravé nohy-pohrajem s kruhem,který jen už kutálím!nehážu!:-D
    dám mu pachovej čtvereček s pamlskama a jdem dom
    doma Dafi scéna-jdu véén,chcíí véén,du taky na vycházku!!
    tak nechám doma Žeryka,dám ju na flexinu,kterou mám na čurací/kakací venčení,a jdem dědinou k zastávce,a dozadu k zahradám-že půjdem dom zahradou,
    na cestičce k lípě se jí zptám-jestli chce donést peněženku???
    tak že jo-3 krát donese pár metrů hozenou peněženku a jde dom-peněženku nese spokojeně,mává ocáskem,spokojeně si ji pár metrů ode mě hledá…:-)
    doma dát ven Polínko,vysát domek+kolem klece,vrátit polínko,uklidit zbytek,vytřít,usnout v křesle,
    tak jít chrnět na sedačku:-D
    odpo ze psama k vodě,Dafi si 4!krát zaplavala,projít trošku
    doma vysušit,učesat,ostříhat jí hlavu/zadek
    Žeryka celýho-hooodně nakrátko,+zkrátit ocásek,
    hoodně nakrátko,at hned nezaroste,taky jsem chtěla vidět tu bouli pod pažem…no je vidět už dost…
    posbírat 2 pračky,sklidit,
    oochočovat ven vyndanou Polínku a jít chrnět:-D

dnes ranní vycházka ke křížku s loudající se Dafíčkem a Žerykem,a pak dolů kolem polí,a dědinou a zahradou dom,tak větší vycházka za náma,Žerykovi zaházet kruh na konci,na vycházce několikrát politovat Dafinku,že je na vycházce a pochovvat ju v náruči:-D

Čajjíku-na tí fotce s andulkama je jen Žaky a Sofi,
    Polínko vyfocený nemám….

Maya-švagr prodával klávesy po otcovi-a říkal,že peklo,ty odpovědi na inzeráty…
    druhel švagr se snaží neúspěšně prodat auto po otcovi….