Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Thielli

Mirko,

já se tím o víkendu prokoušu a příští týden to zkusím nějak sesadit a napsat k tomu i průvodní psaní. Pak se koukneme na nějaké ty personálky. Můžeš jim to poslat i s tím, že nechceš chytat holuba na střeše a přijít při tom o toho vrabce v hrsti. Ale poprosit je, aby tě dali do databáze a kdyby něco vykouklo, co by na tebe pasovalo, ať se ti ozvou.
    Já tě nechci tlačit do rizika, to bych asi hodně těžce nesla, že jsem tě strkala za každou cenu do změny a dopadlo by to špatně. Pořád platí, že ty si určuješ náklon své roviny, kdy ještě ten kopec ustojíš a kdy už by ses mohla rozbít dole.
    Tenhle “podnik” ti má jen ukázat další možnou cestu, přinese ti nějakou informaci – buď potvrzující, že opravdu není kde brát nebo nadějnou, že kdyby cokoli – cokoli se dělo, je tu ještě nějaká další možnost.
    Penny může klidně jednou kleknout jako Carrefour, jako Delvita… a ty budeš o jeden krok připravenější.

Já teď dělám ve firmě, kde je mi opravdu dobře, je to úplný balzám, za šest let jsem tu nezažila stresovou situaci (zato předtím 7 let v korporátu jsem zestárla o 30 let). No a naší firmě končí nájem v místech, které mám pár minut od domu. A padají nové lokality… některé i mimo Prahu… a to nejde, aby holky byly doma samy třeba 10 hodin… a tady už mě znají a vědí co mě trápí a jsou laskaví…
    Takže mi vůbec není do skoku.