Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

cernej caj

Kachna
    Tak jako ma pravdu, little jane ma krasnej zvuk, nizkej dohmat a dobre drzi naladena, maminky kytara bude stejna jako maya kytara, vysokej dohmat, zvuk mnohem horsi, casteji se rozladuje…

Ale muj muz ma treba nejradsi nejakou noname kytaru z bazaru, hraje na ni radsi a deti od segry jak byly rady, ze maj na cem drnkat… ono treba pro dite, ktery to za mesic prestane bavit nebo pro trempa do mecasu to muze byt fajn.

A kdyz kacenka hraje tak urcte si treba uziva tu lepsi, ale zezacatku…

A jinak kytara kusi byt v mistbosti idealne tam, kde sw hodne travi cas, kdyz se strci v obalu na skrin, tak to ji nedela dobre prej… ale my ji teda volne taky nemame, neni misto:(

Vcera sem do noci balila at dam dnesni odjezd z prace a kamarad si vzpomel zw ale to nestihneme a nechame na patek… mesic to vi ze z prace driv nemuzu:D takze su rochu rozlamana z nevyspani ale tak aspon to smad stihnu dohmat dneska, kdyz mam zbaleno, jen teda napred swm prebalila batoh z.mensiho do vetsiho protoze me napred mel brat doma a pak sem mela jet z prace a to uz musim.mit vevnitr misto na fotak a jidlo do prace, a ted kdyz je prebaleno tak to odpo zas cely prebalit pac mam.jidlo na 3 dny, ale bude stacit na 2:D

Ale tesim se, chceme zazit vychod a zapad slumce na kelcskem javorniku, na rozhlednu sice nevylezu ale treba do pulky… uvidime:)

Muz vcera resil s trihlarem desku na stul, truhlar zrovna byl nekde kde bere material tak ze by to rovnou rizl, tak su zvedava, zda bylo.

Chci klasika takovej ten hnedej skrinovej obycejnej odstin, zadny speciality.