Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pak nemá mít člověk tu kabelku tak těžkou, když v ní tahá nesmysle 😀 . Šla jsem ráno do prasé a všimla jsem si, že jsem na zahradě na stolku nechala ležet večer lupu, když jsem luštila návod na hnojivo . A došlo mi, že to není dobrý nápad, lupa na dřevěným stolku, pere slunce ……..Hořííí, hooooříí, červená se line záře, hooříí, hoooří…..tak jsem ji cestou do auta sebrala a že ji nechám v autě. v kapce u dveří, jenže to by se tam taky mohlo dostat třebas sluníčko, je to nepravděpodobný, ale mohlo by a zase…..červená se line záře, hooříí, hoooří…… Do kastlíku před spolujezdcem to dávat nechci, už bych si na to nikdy nevzpomněla…….tak jsem ji strčila do kabelky a…. pak se divim, že ji mám tak těžkou, že jo, když v ní tahám samý takovýhle nesmysle 😀 😀

Mirka D.
    koukej na nějakej hnůj zapomenout!!! To voni, takovýhle debilitní lidi by se tam měli zahrabat, i kvůli jejich debilitnímu chování pak přijdeš o peníze. Mrzí mě to. A i to, že tam máte samý takovýhle lůzry hádavý.
    Je to blbý s tou prací u Martina, ale zase aspoň těch 80%, že zůstalo. Jak s příspěvkem na bydlení neporadím, ale na úřadu určo jo.

Maya
    Ferinka a Charlie si urcite rikaji kdy vypadnes, aby meli klid 😀
    Loki to tak ze zacatku teda mel

ohaři by byli nadšený, furt by chodili otravovat, musela bych je uplacírovat, ať jsou laskavě chrápat. Každý zvednutí se, že jdu třeba na záchod by vítali jako příležitost, že jdem dělat krávoviny. Ale pak by si zvykli , to jo.

Zlatka
    chtěla jsem platit kartou,zmáčkla hotovost,tu jsem neměla,jak debil jsem stála s vozíkem v r
    kde jsi co zmáčkla? Na samoobslužný? a to nejde změnit?

Ty jo, baba nějaká kradačská neplatí?

• Odpověď byla upravena před 2 týdny a 4 dny uživatelem PetraK.