Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

cernej caj

MirkaD
    Tak 80% a ze mu zustane prace je skvely a porad lepsi jak pises, ze neco chybi, i kdyz je to hodne neprijemny… priste vis, ze proste za tu pul hodinu to nestoji..

Protoze jinak by yo bylo o dost tezsi… doufam, ze dalsi dny to bude lepsi a v autobuse to snad bude taky dobry. Mrzi me, ze musis porad resit takovyhle lidi:(

Byla sem v oenny v losticich, nakup asi za 300 na svacinu na celej den za me si stoupla zamestnankynr s vodou .. pokladni rika „pod, vemu te“, uz sme sli na radu, zamestnankyne ja pockam, ja na ni „vsak bezte, me nic neutece, kamaradka dela v penny, tak mi casto vyptaci, tak to mate hrozny“
    A pokladni tak rika „my to mame skvely“ ja rikam „myslim hlavne lidi“ a ona “ ja mam lidi rada“ tak ji rikam, ze vy tam mate samy do kose a do auta to skoci samo ale na pas jen se sprostejma kecama, proc nejde koupit 40kg cukru se spostejna kecama a ona rika „my tame mame jen hodny zakazniky“

Tak sem myslela na tebe jak bych ti prala normalni a slusny zakazniky…

Ps: je mozne zadat o prispevek na bydleni i pokud napr. Ma mati hypo, resila to od knigy znama, maji velky oci, vzali si velky sousto i kdyz ten jeji ma pry luxusne placejou praci a jeste v zaloze ma nejak zold navic a i kdyz maji hypo tak pry na to dosahnou, tak by to mozna chtelo se aspon poptat.