Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

ve čvtrtek v práci ranní-pečivo a házení pečiva s brigádníkem-takže toho víc nachystat+mu říkat co a jak,ale lepší stokrát než to dělat celý sama….
    pak 2 kasa,začínala mě kolem 9 bolet krční páteř,tak jsem si vzala prášek,a viděla mě jedna se zástupkyn…..
    a asi to řekla vedoucí…
    protože jsem si v dest šla spočítat kasu!!!-JÁ PO DESETI LETECH BEZ KASY!!!!
    a šla jsem vybalovat….
    jak řekla příjemná a milá chladařka-hahaha-ironie-šla jsem si odpočnout vybalování..
    no vybalovala jsem drogerku-těžký věci.pak pečivo…
    pak zase něco, a v jednu mě pustily dom-o půl hodiny dřív!!
    tak jsem šla k Aničce do knihy,pokecaly jsme,kafe,vyzvedl mě Martin a jely jsme dom
    andulky v pohodě,Polynka se šla ochočovat na terasu-ano PetroK-Polynce říkám POLÍNKO,TO JE NAŠE MALÝ POLÍNKO…:-D
    večer jsem šla ze psama-a tvl nervák jak svina…!!!!!!!!!!!!!!!
    vylezu se 3 psama na dlouhých vodítkách a tam za rohem směrem dolů od lípy paní s obřím bulteriérem na flexině-ten hrrr k nám,paní bydlí v zatáčce směr dědina,takže se budem potkávat:-(((
    jako měla co dělat aby ho udržela..!!!!!tvl,nechcu ju potkat na náledí,nebo na úzké cestě směr lípa!!
    já nemohla rychle stáhnou svou trojku k sobě-zasraný dlouhý vodítka a smeččka čoklů,Dafi štěkala já na nervy,tak jsem nervovala psy,Betty hluchá-na paráda,nějak jsem je dotáhla k sobě do sedu,zmydliula Dafinu at stichne a šly jsme kousek k lípě k trati na motorky,kde jsou stromy na plácku-chodíváme tam cvičit,nejkratší venčící trasa Martina k trati na motorky a zpět,
    no tak házím kruh do vody,Žeryk nosí,uděláme nošení líčů,obíhání stromů,pár cviků z Betty a hop-kruh visí na větvi-větev je vysoko,Mirka je malá a nasraná,neschopná kruh sundat…-3 kruh,nejlepší hračka,velká,lehká,dá se s ní plavat,házet-že Miruško,dobře,házet,že i na strom se s tím dá tvl házet….,rychle schne..
    no nic,du dom,nechám tam psy,zpět jde Dafi na krátkým tenkým cvičím vodítku já jdu s tenkým klackem na shození hračky…
    a jede paní na vysokým hooodně vysokým koni,a má 2 psy na volno,velký psy…
    s košama teda..
    lezu do oranice,krotím blafající Dafču a vypadám jak kráva,co neumí vychovat malýho čokla jde na něj s proutkem….:-(((….
    no paní měly psy špica vycvičený!!!!
    dolezu ke stromům,2cm ni chybí tak skáču s klackem na místě,abych shodila kruh…
    shodím, a jdu vyfluslá dom….
    nesnáším psy,sebe…Martina,máti,všechny,mám super depku……..,chcu mít kone a super vycvičený velký psy,a jezdit xxx hodin denně po venku….
    chci být tak zdravá,abych mohla aspon chodit xxx hodin po venku…
    no nic…

je tu pátek…
    ráno uklidím kuchyn,utřu prach,pokecám s andulkama a jdu ze psama-pár metrů od baráku a cvičit-taneční cviky na rehabku a házení smajlíka Dafi a krožku-ten jsem kutálela!!!Žerykovi,pak jdem dom-Dafi ščastná,miluje krátký cvičící vycházky,
    já pocvičím doma na záda jedu do práce…
    tam sui nma kase č.3-takže kasa,vybalování….
    nejsu utahaná psychicky,ale fyzicky už jooo,
    po půl šesté vypadnu s perwollem a protistresovým krémem na ruce:-D-natřu si ruce a mám po stresu:-Da celoroční peřinou…-2 tenká a tkustčí…
    vypadnu na bus a dom
    Martin má po vycházce se psama,já si vezmu Popllynku v kleci na terasu a ochočuju,
    pak dojede David-švagr,já nakrmím zveř,dám si grilovanou zeleninu ,hermelín,a ka fe a urologický čaj a do noci kecáme…
    a pak se jde dom a do vany,,,,